Aktywne Wpisy

Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy

Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
#lotr #wladcapierscieni #amazon
A tak serio, to odnosze wrazenie, ze ci wszyscy oburzeni fani, to albo sie pod kamieniem chowali ostatnie 20 lat, albo tak #!$%@? nos w ksiazke, ze otaczajacy swiat ich troche przerosl.
Jestes amazon, wykladasz miliony dolarow na licencje, na nakrecanie hypu, wreszcie na stworzenie serialu itd. I nagle okazuje sie ze po
A rozgoryczenie jest tym większe, że dokąd żył Ch. Tolkien to miało szansę powodzenia.
@PurpleHaze: o #!$%@? ... takiego hohoła #!$%@?ć to trzeba mieć talent.
Weź taki Star Trek pozytywny serial o przyszłości gdzie ludzkość żyje w harmonii nie ma wojen i ludzie sa tak przyjaźni wobec siebie, że nawet nikt nie przeklina - zrób z tego krwisty serial gdzie co chwile ktoś umiera a przyszłość jest negatywna jak
Bo sie nakreciles na dwa wpisy, a meritum ci chyba umknelo ¯\_(ツ)_/¯
I ja wiem ze to ze chodzi o kase to prawda objawiona, ale im wiecej wlozysz tym wiecej chcesz wyjac. Wiec chcesz trafic do wszystkich i nie wywolywac dramatu i skandalu.
Wiec trzeba bylo isc na ustepstwa w imie politycznej poprawnosci, a ze ucierpiala na tym
Ale można było zrobić i kolorowo i z poszanowaniem materiału źródłowego np. rozbudowując wątki Haradu czy
Rhûn.
Pozostaje kwestia ilu ludziom to naprawdę przeszkadza, ale jak na razie fala narzekań wydaje się spora i nawet jak ktoś miał zamiar obejrzeć to może odpuścić po tej zmasowanej krytyce.
A ilu ludzi by narzekało jakby postacie wyglądały jak w filmowej trylogii?
Myślę że duża mniejszość.