Aktywne Wpisy

KRZYSZTOF_DZONG_UN +532
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
źródło: temp_file6747366378341748774
Pobierz
karol-blabert +71
Pamiętam w Gimnazjum nie miałem wystarczająco mocarnego kompa żeby udźwignąć ten temat, dopiero na początku technikum ograłem temat, piękna sprawa to była, jakoś od zawsze te ponure klimaty były bliższe memu sercu, wracałem później jeszcze kilka razy do tego tytułu, nawet niedawno z różową przyjemnie się nam grało w czwóreczkę.
#nostalgia #gry #gimbynieznajo
#nostalgia #gry #gimbynieznajo
źródło: Opera Zrzut ekranu_2024-11-07_123021_mspoweruser.com
Pobierz

Wpadł mi w oko huawei Matebook 14.
Poza brakiem wifi6 ma chyba wszystko co potrzeba Jedyne co mi nie pasuje w tym laptopie to ta błyszcząca matryca.
Znalazłem jeszcze takiego della Vostro 5402
Jakieś inne ciekawe alternatywy do 4k?
To co potrzebuje to 16GB ramu, rozmiar 14 cali, mocne CPU.
A może warto poczekać na intele 12gen albo nowe ryzeny mobilne?
#laptopy #huawei #komputery
mi doszedl, komputer wspanialy, ekran tez, ale niestety refleksy widac ( ͡° ʖ̯ ͡°)
teraz zauwazylam, ze jak go maksymalnie rozjasnie, to te refleksy sa minimalne no ale jednak
Potrzebuje czegoś bardziej mobilnego. Takie 14 cali w formacie 3:2 byłoby właśnie idealne.