Wpis z mikrobloga

@Megawonsz_dziewienc: Owszem z opalaną, ostatniej „łuski” tez nie zdjąłem by miał bardziej złocisty kolor.
A co do rosołu to jestem fanem, a ze sezon grypowy to zawsze dobrze mieć michę na weekend :)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@maQus: nie pomyślałem nigdy o kolorze od cebuli i przecież jajka tak nawet barwili.... Ale po co opalać? Tzn wiem, że się tak robi ale nie opalam bo dość to dla mnie kłopotliwe. Ale co to daje ?
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@maQus: przy żarciu jak najbardziej słuszne podejście. Ja nie opalam tylko dlatego, że palników nie mam i nie chce mi się kombinować. Ale zewnętrzna warstwa pro tip. Serio koloru nie brałem pod uwagę
@clas: Definitywnie ma i jutro możliwe, ze nastąpi przeistoczenie :D


@maQus: Ja czasami robie pyszny wołowy i pasteryzuje w sloikach. Po wyciągnięciu przeistaczam. Lub nie :)