Aktywne Wpisy

ApuApustaja +29
Początek specjalnej operacji wojskowej. 2,5 tysiąca użytkowników wykopuje fejka z z tak zwanym duchem Kijowa. Jak widać najbardziej pożądane są tutaj dezinformacja i propaganda. Będzie tego więcej
#ukraina
#ukraina

BlueTony +125
Jako czterolatek w przedszkolu grałem Jezusa na jasełkach. Najpierw mnie biczowali, a potem przybijali do krzyża na którym musiałem wisieć co niedziele, ale macie racje jakbym zobaczył drag queen to dopiero by mi namieszało w głowie.
#szkola #bekazkatoli #heheszki
#szkola #bekazkatoli #heheszki

Trwa dyskusja, że jeżeli Olsztyn wygra, a później znowu wygra i znowu to mają bardzo duże szanse na piąte miejsce po fazie zasadniczej.
Zesrają się, a nie mają....do końca będziemy drżeć o Play offy, w których trafimy na Zaksę i na wakacje.
Piąte miejsce (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■), a ja mam 194cm wzrostu.
Echhh ciężkie jest życie kibica AZSu Olsztyn. Z jednej strony chory prezes, z drugiej strony odklejeni kibice, którzy wmawiają sobie, że trzecie miejsce piętnaście lat temu to wcale nie tak dawno, a na końcu są Ci.....echhh panowie siatkarze, którzy mają już dawno podpisane kontrakty na kolejny sezon i generalnie nie widać po nich wielkiego zaangażowania.
Dzisiaj będzie #!$%@? z Lublinem, do zobaczenia w Iławie.
#siatkowka #plusliga #przegrywyzazsu
Co do 5 miejsca to może "Ci kibice" maja przecieki że:
- Zawiercie do końca sezonu będą grać Urosem
- do Reski wróci Giuliani
- w Projekcie nadal będzie szpital
- GKS, LUK
@Ice_Glaze najlepsze, ze ci sami kibice po #!$%@? od jakiejs nysy czy kogostam nie widza problemu, a teraz beda o 5. miejsce walczyc
Gdzie trener się podział?
@Adzal: No i patrz w tabele. Jak wygramy jeszcze 8 meczy to obronimy 5 miejsce.