Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 89
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jozef-dzierzynski: samookaleczanie i ozdoby na ciele są nieodłącznym elementem ludzkiej kultury od wieków, począwszy od drastycznych gorsetów, które deformowały talie, kończywszy na chińskich butach, które robiły kopyta ze stóp. nie mam przed sobą statystyk, ale ogromna część ludzi na ulicy ma chociażby kolczyki w uchu, to nadal podchodzi pod Twoją wizje o samookaleczaniu, a to by znaczyło że mijasz na ulicy samych p-----w :) bawi mni i żenuje jednocześnie jak
  • Odpowiedz
@jozef-dzierzynski: najpierw ty wyjdź z domu, bo widać że jedyny punkt widzenia na świat masz przez 10 centymetrowe okienko z piwnicy. kolczyki w uszach robi się nawet dzieciom 1-2 letnim dzieciom, każda kobieta jaką znam ma dziurkę na kolczyk w uchu. jeśli dla ciebie jest to miarą choroby psychicznej to musisz mieć tak nasrane w głowicy, że pozostaje mi jedynie współczuć
  • Odpowiedz
najpierw ty wyjdź z domu, bo widać że jedyny punkt widzenia na świat masz przez 10 centymetrowe okienko z piwnicy.

@koronawirus: urządasz sobie mistrzostwa w stawianiu chochołów? napisz jeszcze że jestem prawiczkiem, mieszkam z rodzicami i mi k---s nie staje. Wychodze z domu i rzeczywistość którą widze jest inna od twojej, tak więc wyjdź ze swojej bańki ułomie i zrozum że są także normalniejsze miejsca.
  • Odpowiedz
@brednyk: Te D-ringi w nosach to są po prostu najwygodniejsze kolczyki. Te zwyczajne niestety, ale wypadają, bo po tej stronie, która jest wewnątrz nosa nie ma zabezpieczenia + ten pręcik jest stosunkowo długi. W D-ringu masz tak, że część wewnątrz nosa jest zabezpieczona, a ta na zewnątrz, co się zawija do wewnątrz już nie wypadnie, bo się zawija. Tatuaże też wiele o człowieku mówią, jak dla mnie jest różnica między
not_me - @brednyk: Te D-ringi w nosach to są po prostu najwygodniejsze kolczyki. Te z...

źródło: comment_16441702392yGb0SuYgna4WdhJzhqQvh.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Dlatego powtórzę wam kolorowe włosy, kolczyki w dziwnych miejscach lub ich nadmiar tak samo nadmiar tatuaży to Red flags

@alteron: Jak i konto na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz