Wpis z mikrobloga

Ja #!$%@? ale to było mocarne, nie w stanie jest oceniać ten odcinek tak jak poprzedni w ramach serialu o Fettcie który pojawia sie tu raptem kilka sekund, ale jako dzieło kontynuujące wątki z Mando.
Masa fanservice'u co poniekąd przeszkadza ale nie aż tak bardzo - ba ten odcinek jest mimo tego wszystkiego najlepszym dotychczas. Może oceniam go tak wysoko z racji pojawienia sie Skywalkera który jest moją ulubioną postacią, co nie zmienia faktu że te pojawienie może sugerować co sie stanie w następnym i zarazem ostatnim odcinku. Nawet CGI było o niebo lepsze niż wtedy gdy pojawił sie w Mando ( tak wiem, nowego typa przyjęli po tym jak zrobił deepfake'a )
Z racji tego że dwa odcinki są odklejone totalnie od wątku Fetta i tego co pokazywano nam w 4 początkowych, licze że w ostatnim odcinku zbiorą do kupy dotychczasowe historie/postacie tak aby wszystko łączyło sie w ładną całość.
#starwars
  • 6
@jast: może tylko na początkowym etapie wpajają takie lekcje ( chociaż tutaj sprawa ma sie smiesznie bo grogu ma na ten moment plus minus 50 lat co dla jego rasy jest wiekiem dziecięcym ) zapewne serwują uniwersalną papke Jedi aby utrzymać te tradycje a ich przywiązanie do innych na chwile obecną nie jest chyba jakieś niesamowite ( Luke miał za żone Camie Marstrap według adaptacji the last jedi chyba ) co