Wpis z mikrobloga

• 90
Muszę przyznać, że W211 to jest najlepsze auto jakie miałem w życiu mimo, że posiadam szerokie spektrum( ͡º ͜ʖ͡º)

Od zakupu zrobiłem prestiżowym gruzem V2 15k km, z usterek padł jedynie mały akumulator, poza tym jeździ, zapier... i cieszy każdym pokonanym kilometrem. Średnie spalanie 12.2L na komputerze( ͡º ͜ʖ͡º)

Prestiżowy Gruz V1 stoi póki co bez większych zmian od jesieni, niemam czasu, jeszcze na złość migomat się s--------ł, aczkolwiek cały czas na chodzie, airmatic żyje, W220 jest najmocniejszą częścią tego planu( )

W najbliższych miesiącach pewnie rozsądek zwycięży i W211 pójdzie na sprzedaż, bo jeszcze poza W220 czeka W201.

#prestizowygruz
Kejran - Muszę przyznać, że W211 to jest najlepsze auto jakie miałem w życiu mimo, że...

źródło: comment_1643409175rz2zWMCHztMlHr0Vuavm5s.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kejran: Ogólnie W211 to dość udana konstrukcja i jak ktoś dbał i dba nadal to odwdzięczy się niezawodnością. No chyba że się kupi E500 za 17 tysięcy to nie, nie odwdzięczy się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kejran: znowu przez ten tag wrócił pomysł zakupu takiego durnego gruzo daily do 10k, z absurdalnym silnikiem i ryzykiem wymiany części przekraczających wartość samochodu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz