Aktywne Wpisy
Ariel1990lbn +742
Pan sędzia dr Maciej Mitera skazał mordercę drogowego Żaka na 20 lat więzienia, argumentując to m.in.:
"Co trzeba mieć w głowie, żeby rozpędzić Arteona - to "mały czołg", do 200 km na godzinę? Wtedy nie ma szans na reakcję, nikt nie miałby szans z tym Arteonem. Uważam, że tylko ta kara zabezpieczy społeczeństwo przed takimi kierowcami jak pan. Tym wyrokiem chronię społeczeństwo przed panem. Obserwowałem pana podczas procesu - zero refleksji –
"Co trzeba mieć w głowie, żeby rozpędzić Arteona - to "mały czołg", do 200 km na godzinę? Wtedy nie ma szans na reakcję, nikt nie miałby szans z tym Arteonem. Uważam, że tylko ta kara zabezpieczy społeczeństwo przed takimi kierowcami jak pan. Tym wyrokiem chronię społeczeństwo przed panem. Obserwowałem pana podczas procesu - zero refleksji –
źródło: xcontain-1000-1000-max-sedzia.jpg.pagespeed.ic.E7Eeph_yd7
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Od zakupu zrobiłem prestiżowym gruzem V2 15k km, z usterek padł jedynie mały akumulator, poza tym jeździ, zapier... i cieszy każdym pokonanym kilometrem. Średnie spalanie 12.2L na komputerze( ͡º ͜ʖ͡º)
Prestiżowy Gruz V1 stoi póki co bez większych zmian od jesieni, niemam czasu, jeszcze na złość migomat się s--------ł, aczkolwiek cały czas na chodzie, airmatic żyje, W220 jest najmocniejszą częścią tego planu(✌ ゚ ∀ ゚)☞
W najbliższych miesiącach pewnie rozsądek zwycięży i W211 pójdzie na sprzedaż, bo jeszcze poza W220 czeka W201.
#prestizowygruz
źródło: comment_1643409175rz2zWMCHztMlHr0Vuavm5s.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
A nawet jak trzeba malować raz na pięć lat to i tak warto
#niepopularnaopinia #teamokular