Aktywne Wpisy
kimikini +84
ktos tu pracuje w SH w ktorym ktos wpadl na pomysl ze programsita ma byc na kamerce przez 8h non stop zeby bylo widac czy pracuje?
nie chce narazie pisac nazwy firmy zeby nie krecic gownoburzy poki sie faktycznie nie zacznie
polski SH ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracait #programista15k
nie chce narazie pisac nazwy firmy zeby nie krecic gownoburzy poki sie faktycznie nie zacznie
polski SH ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracait #programista15k

Metodzik +237
=====================[DARMOWA GRA NA EPIC]===================
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
![Metodzik - =====================[DARMOWA GRA NA EPIC]===================
Deus Ex: Ro...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/457e27cfe62f3fc16baeb83344f87d01cfb6c638fca5db6f14c93805d97a32fc,w150h100.jpg?author=Metodzik&auth=ed2d530ba5ff1a8c87c634882cca66ff)

- ekwipunku mało i w przypadku ubrań #!$%@? daje
- praktycznie zero odczucia progresu postaci, zmienia się tyle, że guziec jest na 3 strzały zamiast na 6 albo 9
- tragiczny system walki i wieczny stunlock, bez towarzysza do tankowania nie ma co nawet się ruszać
- polska wersja językowa totalnie beznadziejna, dialogi pisane nie zgadzają się w mówionymi
- gra nagminni wyświetla opcje dialogowe bez kolejności, tzn możemy dopytywać o coś czego jeszcze nie wiemy, a dowiedzieć się o tym na końcu rozmowy bo tak sobie opcje dialogowe klikniemy
- robi się w kółko całkowicie to samo, bije tych samych przeciwników, biega po identycznych dżunglach
Można by tak wymieniać w nieskończoność. Pewnie przejdę siłą rozpędu bo chyba jestem blisko końca, ale jak na początku robiłem zadania poboczne tak teraz tylko biegnę przed siebie bo to nie ma sensu. Te zadania nic nie dają nawet w kwestii rozwoju bo dostajemy tyle expa co za zabicie dwóch śmieciowych mobków.
Ogólnie spoko jak ktoś nie ma czasu grać bo po dwóch godzinach tak się nudzi że trzeba kilka dni odpocząć, ale potem można wrócić i znów z 2 godzinki bezmyślnie mashować LPM.
Z największych plusów - jest gnom który mówi "#!$%@?". Całkiem zabawne.
#gry #gothic
1. Ten ekwipunek to ok, co kto lubi, biżuteria jeszcze ok, ale trochę głupie jest to że najlepszy płaszcz można sobie kupić prawie na początku rozgrywki i już nic lepszego nie będzie. Miecz wymieniłem z 2 razy na lepszy i mam najlepszy w grze.
2. Masz rację, natomiast większość z tych rzeczy jest fajna tylko w pojedynkach z ludźmi albo 1 na 1, a przez większość gry jednak bijesz jakieś ogniste
Wątek auri culci jest super, najbarwniejszy punkt gry.
Mi najbardziej rzuciło się w oczy "zamykanie" świata - w Gothic 1 / 2 może wejść praktycznie wszędzie, w Risen 1 swobodne opadanie również pozwala pozwiedzać tekstury, za to Risen 2 jest już beznadziejny pod tym względem, wszędzie niewidzialne ściany, znajdźki w oczywistych miejscach bo wyraźnie
Grałem sobie na średnim żeby mieć takie domyślne doświadczenie i o ile na początku ginąłem nierzadko, to potem już sporadycznie. Finałowa walka była jedną z najłatwiejszych bo jeszcze przed nią sobie zrobiłem wytrzymałość na 10 i więcej hp