Aktywne Wpisy

Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy

Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze

W tym okresie żeby wyjść na rower, trzeba celować w okna pogodowe obserwując mapy meteorologiczne. Łatwo nie jest, bo jeszcze praca, więc czasu zawsze niewiele. Dziś idę po rower i pierwsze co robię, to zmieniam gumę, mimo, że w poniedziałek założyłem nówki dętki i opony ヽ( ͠°෴ °)ノ
W tym miesiącu: 733 km
#rowerowyrownik #mtb #rower #otwock #wykopscottclub
Skrypt | Statystyki
@pstrokatasroka byłeś szybszy o kilka sekund ;)
To gwarantuje - że się nie zagotuje podczas jazdy - ale cały czas trzymam rękę na
pulsietj na suwakach od wiatrówki / kurtki i jak poczuje że robi mi się choć trochę@Leis: normalnie, trzeba się tylko odpowiednio ubrać i robić jak najmniej przystanków, żeby się nie wychłodzić. Generalnie jak nie leje za bardzo to nie złej temperatury ¯\_(ツ)_/¯
@pstrokatasroka: faktycznie, jakoś ostatnio nie mam farta, ale tym razem jak się okazało, nie było dziury w dętce, szlak trafił zawór. A co do mleka, myślałem o tym, ale do dziesięcioletniego dziadka już się nie opłaca. Jak kupie coś nowego, to wtedy pewnie będę jeździł na mleku.
Za 700 km szacun... Ja się w styczniu zdziadowałem 150 km mam. Ale biegam za to
z tym "nie ma złej pogody. jest tylko złe ubranie ;) " do jakiegoś stopnia się zgadzam, ale jak jest szczególnie tragiczna pogoda jak ostatnio np. we Wrocławiu (ciemno + zimno + wiatr + deszcz) to większym problemem jest znalezienie motywacji, bo takie wyjścia nie sprawiają tyle przyjemności ile powinny. Szczególnie wiatr jest problematyczny, bo robi się niebezpiecznie.
Oczywiście jak ktoś jest bardzo zdeterminowany to spoko, ale nie
@donmateok: boleśnie się o tym tydzień temu przekonałem, no ale kilka dni rekonwalescencji i znowu w siodle xD A poważnie, wszystko w granicach rozsądku, jedyne co może mnie w domu w taką pogodę zatrzymać to deszcz, do temperatury i wiatru już się przyzwyczaiłem ;)
@PilotChemitrialsa: kilkanaście lat treningów, już się swoje w życiu wybiegałem. Za stary na to jestem, szkoda stawów xD