Aktywne Wpisy
Dawul +184
Bawią mnie niesamowicie te potężne analizy wykopków, o tym że problemy z demografią wynikają, z tego że ludzie nie dostają mieszkania w wieku 25 lat, a jak ktos sie z nimi nie zgadza to boomer xD.
Tymczasem ludzie na początku lat 2000 potrafili wyjezdzac z Polski zagranice sprzedawac swoje wlasnosciowe mieszkania w Polsce, zeby zyc w kilka osob w wynajmowanym domu czy mieszkaniu i tam robic dzieci.
Dajcie już tym wykopkom za
Tymczasem ludzie na początku lat 2000 potrafili wyjezdzac z Polski zagranice sprzedawac swoje wlasnosciowe mieszkania w Polsce, zeby zyc w kilka osob w wynajmowanym domu czy mieszkaniu i tam robic dzieci.
Dajcie już tym wykopkom za

ponsulek +346

#wyzwanie #oswiadczenie #ksiazki #czytajzwykopem #lteratura
źródło: comment_16432610677sfbjZFe1lVS4tsUOR09pw.jpg
PobierzWszystkie te pozycje olałem w LO i nie żałuje, że wróciłem do nich po latach.
Komentarz usunięty przez autora
@tylkostrimi: Rok 1984 właśnie czytam :)
@Hrjk: Pewnie październik do grudnia xD
@JagniecymFuterkiemWalekPokryty: ktoś pisał o podanie książek wartych przeczytania i komentujący ze screena wrzucił taką listę, a że słyszałem o kilku z tych tytułów, że są dobre to postanowiłem spróbować przeczytać
@uirapuru: zazdroszczę zapału do czytania. Ja ostatnie 7 lat to raptem 2, 3 książki rocznie czytam
Komentarz usunięty przez autora
autostopem przez galaktyke super, ale nie pasuje mi do reszty
Chyba jesteś w goprących.
Będzie rozprawka po każdym tytule? Albo chociaż jakaś recenzja?
Z kochanka wielkiej niedźwiedzicy nauczyłem się tylko ze na zmęczenie marszem najlepiej wypić setkę i maszerować dalej :) nie widzę w tej książce, mimo ze fajnie się czytało, niczego wartościowego. Mógłbyś do listy dopisać zarówno małego księcia lub ojca chrzestnego, miałaby taka
– To w---a? – słabym głosem zapytała Małgorzata. (…)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus."
( ͡° ͜ʖ ͡°) Coś mi sie wydaje, że w takim razie wymienione wyżej książki Piaseckiego to mógłby Ci baardzo przypasć do gustu!