Aktywne Wpisy
WielkiNos +173
3 facetów jechało po zmroku przez wieś Błonie niedaleko Warszawy. Wjechali w znajdująca się na pasach 22 letnią kobietę w ciąży. Uciekli nie udzielając jej pomocy. Auto ukryli w garażu. Kobieta i dziecko zmarli w szpitalu.
Obłąkani samochodziarze obwiniają pieszych. Ich zdaniem to kierowca powinien mieć pierwszeństwo. Są komentarze o nawiązywaniu kontaktu wzrokowego z kierowcą przed wejściem na pasy po ciemku i żale, że po zmroku nie widać pieszego. Jeździjcie wolniej to
Obłąkani samochodziarze obwiniają pieszych. Ich zdaniem to kierowca powinien mieć pierwszeństwo. Są komentarze o nawiązywaniu kontaktu wzrokowego z kierowcą przed wejściem na pasy po ciemku i żale, że po zmroku nie widać pieszego. Jeździjcie wolniej to
Samy_Naceri +436
#frajerzyzmlm Nie no.. cytat dnia XD wstaje z rana przy kawie oglądam IG i tam to..
#pcmasterrace #gry #piractwo #heheszki #humorobrazkowy
Komentarz usunięty przez autora
Ale wrzucaj pełną wersję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawe jak szybko powstaną kolejne tytuły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@supra107: "Nie powiedziałem, że mam rację tylko to stwierdziłem" Janusz też nie jest złodziejem tylko umie sobie radzić, a potem płacz, że wszystkie firmy dają każdemu zniżki, robią promocję tylko nie polactwu XD
@El_Trufel: no chiny to od dawna robią i c---a im mogą zrobić.
@Fenoloftaleinowy_Chrabaszcz: to niech nie tworzy książki to nie będzie miał takiego problemu XD