Aktywne Wpisy

jmuhha +12
wezcie mi wytlumaczcie jak ludzi stac na budowe takiej chaty a zarabiaja 6k i pracuja bez weekendow? ლ(ಠ_ಠ ლ)
nie wierze, ze utrzymanie takiego domu jest tansze niz mieszkania
nie wierze, ze utrzymanie takiego domu jest tansze niz mieszkania
źródło: 1000021065
Pobierz
acpiorundc +132

Oto wiadomość od koleżanki:
W nocy z 22 na 23 stycznia (sb/nd) o 4:55 zostawiłam telefon w Bolcie. Telefon jeździł przez jakiś czas z kierowcą po Poznaniu bo do 7:50 lokalizacja pokrywa się z kursami (potem tel się rozładował). Jednak po zakończonej pracy (9:24) Pan już nie znalazł go w samochodzie. Policja nie chciała przyjąć takiego zgłoszenia mówiąc, że mam przez 14 dni sprawdzać czy nie pojawi się w biurze rzeczy znalezionych. Bolt oczywiście nie poda namiarów na ostatnie 4 kursy bez policji, bo RODO.
Telefon to Samsung Galaxy Z Flip 3 5g w kolorze beżowym (kremowym takim). Telefon jest bardzo charakterystyczny bo jest składany w pół, choć może to powodować że na pierwszy rzut oka nie wygląda jak telefon. Był w przezroczystym etui (dwuczęściowym). Miał domyślną Samsungową tapetę (takie pomarańczowe wzorki na czarnym tle), a na ekranie blokady wyświetla się kontakt ICE z numerem telefonu mojego brata.
Dla znalazcy przewidziana jest nagroda.
Gdyby ktoś trafił na taki telefon albo miał pomysł w jaki sposób można jeszcze go znaleźć to dajcie znać.
#poznan #csiwykop #telefony #bolt #zguba
Komentarz usunięty przez moderatora
Pokaże ostatnie położenia plus jeżeli zostanie właczony to od razu wykryje go jak tylko połączy się z btsami
Potem liczenie, że jednak ktoś włączy telefon, pojechanie pod adres i w------l.
Policja nic nie zrobi nawet jak im dasz adres - sprawdzone
Komentarz usunięty przez moderatora