Wpis z mikrobloga

@KrzysztofSuchodolski: trochę prawdy trochę malkontenctwa mógłby czasem dać spokój z tym podkręcaniem emocji i dawaniem nadziei, niemniej: w przypadku meksyka nawrócił mnóstwo ludzi, którzy zaprzestali go oglądać, spadł mu kanał, oglądalność jest jeszcze niższą niż wcześniej a ludzie przynajmniej mają radość, co do akcji z Rafałem i Sławkiem ja bym poczekał, zwłaszcza co do tego pierwszego, różnie może być :)
  • Odpowiedz
@KrzysztofSuchodolski: to jest szoł dla swoich widzów, pokazuje, że coś robi i działa a później na lajcie dony i kasa spływa dla jego. I tak to właśnie jest .Tu chodzi o podbicie popularności i trzepanie kasy na lajtach a nie o faktyczną walkę ze sradkami, parówkami czy menelami
  • Odpowiedz
@KrzysztofSuchodolski: ta 'wojna' nawet nie ma sensu, bo 207 nagrywa swoje gnioty na poziomie psznego jedzenia majora i mówienia, że ładna pogoda i kotek jest. Natomiast Olgierdano kręci kolejne "wyjaśnienia", które wyglądają bardziej jak zagranie pod ekonomię uwagi, że "ooo patrzcie na mnie, nie zniknąłem. Przyjdźcie wpłacić na lajwa powyzywać menela hehe ;pp Pogadamy sobie o Jareczku będzie fajnie".

Wojna to jest otwarty konflikt dwóch stron, natomiast Jaro siedzi w
  • Odpowiedz
  • 0
jedyny plus jego działalności to lajw charytatywny dla dzieciaków

@KrzysztofSuchodolski: Wycieranie sobie ryja cudzą niedolą ma swoje plusy, ale to wciąż wycieranie sobie ryja cudzą niedolą. Patrząc po dzisiejszej wzmożonej krytyce Wójcika, idę o zakład że zaraz kolejny lajt charytatywny wleci.
Sytuacja analogiczna jak ostatnio z Najmanem i Słowikiem.
  • Odpowiedz
to kanał menela był martwy. Od 7 miesięcy jareczka nie było na szkolnej i wyświetlenia miał tylko dzięki starym filmom z knurem. Prawda jest taka, że żeby nie olo to zainteresowanie jareczkiem by się dawno skończyło.

@KrzysztofSuchodolski: to się zgodzę mimo że nie oglądam żadnego z tych wszystkich okołoszkolnych idiotów (w sumie szkolnej też nie oglądam, jedyne co widzę to syf jaki trafia czasem do gorących z tagu)
  • Odpowiedz