Aktywne Wpisy

peanut_whu +670
Z okazji zbliżającego się dnia chłopa(ka) #rozdajo dowolnego ręcznie szytego portfela lub cardholdera z mojego hobbystycznego skórzanego sklepiku. Dwa skrajne z tego zdjęcia nie zostały jeszcze dodane na sklep, ale można je wybrać. Zrobię je również w innych kolorach :)
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
źródło: rozdajo
Pobierz
Megalogin +15
Czy faceci powinni sikać na siedząco? A wy sikacie jak?
źródło: images (2)
Pobierz
![Miliardy z dywidend wypływają z Polski. Oto gdzie trafiają pieniądze [MAPA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/22814584b3bef39cce83bfd321ce7de5a810390cbd039664253832247e50f3c3,q80.jpg)

Do tej pory miałem nboxa, ale powoli kończy swój żywot ;) Myślałem teraz o Zgemma H9 TWIN V2.
Fajnie jakby jeszcze radził sobie ze streamowaniem na tablet.
#cccam #oscam #enigma2 #zgemma
MINUS - Nie ma głowicy do DVB-T, dziś bym szukał jeszcze z taką, choć jedną.
Tak wygląda interfejs www i oglądanie TV przez VLC playera:
źródło: comment_1643103893RhKX7g2osPMXe3n413cNHm.jpg
Pobierzhttps://www.youtube.com/watch?v=xTxXbxKvzdk
@bialy100k: możesz sobie dokupić tuner dvbt na usb, ja kupiłem ten xboxowy i działa bez problemu na enigmie, jedynie nie pokazuje parametrów sygnału, więc na nim sobie anteny nie ustawisz, ale jak już antena jest to bez problemu wszystko z dvbt/2 ciągnie, za ten xboxowy tuner dałem 20zł
także ja nie widzę sensu dawać za
@buby: Octagona nie mam, Ustyma miałem jakiś czas - spoko. Ogólnie głównie różnica w pilocie.
na linuxach działa bdb, na windowsie nie działa w ogóle, aktualnie chyba już nikt nie sprzedaje niestety, bo sprawdziłem allegro/olx, dvb-t2 hevc działa bdb, było testowane w czasie euro zeszłorocznego i było idealnie, a jeśli chodzi
@krzak90: a jak się ma do gigablue?
źródło: comment_1643157295hk9z1v9Q1s4pLRNSFHgUsY.jpg
Pobierz