Wpis z mikrobloga

Cześć wszystkim,

Dzisiaj kolejny dzień z napoletaną.

Po poradach jakie mi tutaj udzieliliście, to efekt dzisiejszej pizzy.
Elegancko tym razem wyszła, może minimalnie za dużo sera ale ja nie żałuje w swojej napolitanie.

Dzięki poradom, użyłem metody podwójnego combo.
Czyli:
Najpierw Patelnia, potem obrót na drugą stronę i do piekarnika z dodatkami, a potem znów na patelnie.

Efekt jak widać, elegancki.
Niemniej metoda dosyć trudna bo trzeba szybko to robić i wymaga trochę wprawy.
Planuje w tym tygodniu zakup kamienia do pizzy.

Jak coś to słucham porad, chętnie też podyskutuje na temat napoletany.

#gotowanie #gotowanietomojapasja #dieta #pizza #przegryw #zdrowie #mikrokoksy #kuchnia #kuchniamg78 #pizza #pizzaportal #napoletana #napletana
Estetykatopodstawa - Cześć wszystkim, 

Dzisiaj kolejny dzień z napoletaną.

Po p...

źródło: comment_1643026299hFZTAPVqvd94KPJbazGtZh.jpg

Pobierz
  • 17