Wpis z mikrobloga

kurde ten nekromanta jest op. przeciez robienie tym krow czy chaosy to jest smiech. wyglada to jakbym na czitach gral. nihlatak? XD
bez enigmy czarodziejka bedzie szybsza ale nigma kosztuje tyle co infi bez ktorego czarodziejka jest slaba i wolna. po za tym torch jest duzo tanszy, cta w zasadzie nie potrzebne. bossowie zajmuja jedynie chwilke dluzej. ja sie teraz tym bawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#diablo2resurrected
źródło: comment_1642956566n2IHeCz7Mz9gnGXlNArYCg.jpg
  • 8
@Pally: 200 plus to co war travelery dadza, szalu nie ma ale predkosc z jaka idzie chaos krowy pit czy cokolwiek to masakra. czarodziejka ma chyba niecale 400 i jak nihlatak trafi immuna to trzeba sie pobawic.
nekro wpada i obstawa na sam widok kleka
@kusprzyk: to.jeszcze javki nie widziales z mercem z infi, na strzala lecą, robisz diaruny baalruny solo przy p8 i wcale wolniej to nie idzie niz z pomoca innych. Jak masz top tier itemy to baal przy p8 leci na 4 dziabniecia i reszta nie zdazy nawet do niego dojść z czerwonego tp ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Xemioza: To pokaż mi bowazonekę na multishota co rozwala w p8 xD ja mam taką wartą 8-10 ber i max co mogę zrobić hell p5 co jest bardzo wysokim wynikiem. Druida nigdy nawet kończyć mi się nie chciało w żadnej wersji, Asska na Martial Artsy to żart.

@kusprzyk: Necro jest mega super ale Pride20 dla merca na p8 kosztuje rękę, nogę, obie nerki, prawe oko i lewe jajo. Do tego