Aktywne Wpisy
kopytko1234 +82
50k i stówa na klatę...
Czy to znaczy, że spotkał się z 50 szejkami w Dubaju i od każdego dostał 1k za dwójkę na klatę?
#frajerzyzmlm #heheszki
Czy to znaczy, że spotkał się z 50 szejkami w Dubaju i od każdego dostał 1k za dwójkę na klatę?
#frajerzyzmlm #heheszki
Btw to gdzie jest ta babka z listów góńczych co miała się kręcić przy głównym wejściu na plac ratuszowy? Obleciałem chyba całe stare miasto w dzień i w nocy, zagadywałem do wszystkich kobiet i nic.
#kronikimyrtany
co złego jest w broni 1h? i jak to można "zepsuć"? xD
To ciekawe zdanie. Oguem najsilniejszą bronią nieważne czy 1h czy 2h będzie pod zręczność i jest to dla balansu bo bronie mele nie skalują się od zręczności tylko od siły. A porównując broń 1h do 2h jest różnica względem zasięgu i trochę większemu dmg na rzecz szybkości tej drugiej. Więc w "twojej sytuacji" gdzie musiałeś wywabiać przeciwników po 1, wina raczej nie leżała w broni a w pancerzu bo
@Wixu: no nie wiedziałem.
@Ezry: Miałem pod koniec podwójnie ulepszony pancerz nordmarczyka.
Patrząc na staty rzeczywiście super nie jest, ale to wciąż dobre staty. Pamiętaj że są potki czasowe wspomagające fajnie postać. Jak np na siłe czy ochrone albo regeneracyjna na hp. Z takim zestawem plus potka speeda i nie powinenieś mieć żadnych problemów w jakiej kolwiek walce.
@Ezry: No właśnie w ten sposób sobie radziłem w trudniejszych momentach.
kapliczki 100 hp, gulasz z dzika na winie, smażone mięso trolla, coś tam z niedźwiedzia było jeszcze chyba, za zróżnicowana diete +5hp (co 5 nowych posiłków), sporo potek można znaleźć albo kupić, poziom więc im większy tym wiecej hp, dużo pasów na +hp jest, może amulet matki też 100 albo 120hp chociaż lepiej mieś jakiś zestaw. i jakoś wleci
@ZaQ_1:
Zamiast na życie mogłeś na defy przeznaczyć.