Wpis z mikrobloga

@LongDickJohnson: Czego? Jasne lepiej kupić ICE-WATCH za 300 bo jest na swiss.com a to prestiż ( ͡° ͜ʖ ͡°) mimo że połowa tego zegarka jest produkcji Chińskiej /ta widoczna prawie cała/ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Krytykujesz bo to Chińska marka czy widziałeś/aś ten zegarek i ci się nie podoba. Mam kilkanaście zegarków i powiem ci, że te Chińskie nie są gorzej wykonane
  • Odpowiedz
@PolaczekPijaczek: To nie była dyskusja tylko odpowiedź. Wymianę między nami można by już nazwać dyskusją ale co do merytoryki to nie widziałem żadnych argumentów po Twojej stronie ( ͡° ͜ʖ ͡°) No chyba że rozmawiamy o p---------u ale to może nie ten tag ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@duxrm: Ten zegarek to tanteda i jeśli mówisz, że to ta sama jakość co normalny zegarek to znaczy, że od tego zegarka w ręce nie miałeś (chyba, że przez znanych projektantów masz na myśli majtkowce, to powodzenia XD)
  • Odpowiedz
@duxrm: sęk w tym, że te zegarki to przerośnięty szmelc. Nawet koperta to "alloy", czyli bliżej niesprecyzowany stop, który równie dobrze może wywołać raka prącia. Ja rozumiem, że próbujesz zarobić parę groszy, ale serio uważasz, że spamowanie na wykopie to dobry biznes plan?
  • Odpowiedz
@LongDickJohnson: O czym wy w ogóle mówicie. Przeczytajcie jeszcze raz. Porównujecie zegarki warte >1k z zegarkiem >100 zł. Czego się spodziewacie. Pokażcie zegarek za 100 zł który jest waszym zdaniem lepszy i lepiej wykonany( ͡° ͜ʖ ͡°) Również mogę wrzucać zegarki od Chińskich producentów które kosztuję ponad 1k i wtedy możemy porównywać jakość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz