Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hansschrodinger: a ty sie doucz troche o gospodarce, bo jak widze tychj calych pazozytow to to sa poprostu lenie bez zadnych umiejetnosci wiec moga byc tylko szkodliwe spolecznie, fakt jest taki chca brac a nic nie dadza wiec szkodliwy pasozyt, zebrak ilen i tyle, PROSTE, ZROZUMIALE OPARTE NA FUNDAMENTACH SPOLECZNO-GOSPODARCZYCH FAKTY, ty myslisz ze ktos jest taki glupi by lyklac te dobieranepod teze wymysly o zmanipulowanym wydzwieku omijajac kluczowe aspekty
  • Odpowiedz
@Hepnarova: nie choj wie kogo tylko czlowiekla pasozycie. Ja mam rozum i godnosc by byc samodzielnym, rozwijac sie i cieszyc z zycia pijawko.
  • Odpowiedz
@obk: Jesteś zwykłym patusem, największym głąbem w stadzie. Angol pozwolił ci jeździć nowszym ciągnikiem siodłowym i poczułeś się w końcu jak pan i władca. Uspokój się, Areczku, na wykopie, w rodzinnym mieście, każdy ma cię w dupie.
  • Odpowiedz
@Hepnarova: pospiesobie w samochodzie i nie buleczki a frytki i nie rano a po poludniu i nie do Newcastle a do Matlock, Blackwell i Hope Valley, mi w domu wystarczy maks 4 godziny smu, reszte odsypiam w pracy.
  • Odpowiedz
@Hepnarova: nie spie bo jestem wyspany, a do pracy to mam jeszcze 7 godzin, masz wlasnie wyjasnialem dlaczego Mohamed Ali udowadnia swoja inteligencje porownujac mieszanie gatonkow ptakow do mieszania ras ludzkich, a nie jak niektuzy bez wiedzy w tym temacie uwazaja ze zrobil z siebie glupka,cos na podobienstwo ciebie co nie rozumie ze dochod podstawowy to upaderk gospodarki swiatowej i glodowa smierc conajmniej 2 miliardow ludzi oraz powrot do poziomu
  • Odpowiedz