Aktywne Wpisy

Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy

Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
#konfederacja #polityka #4konserwy #neuropa #bekazlewactwa
@protozoa: xd
Dlatego uważam, że w publicznej szkole zamiast religii powinno się uczyć wykorzystywać i weryfikować dane zdobyte w internecie. Na pewno będzie to praktyczniejsze i dużo korzystniejsze dla rozwoju.
- nie widziałeś tych badań na oczy
- nie widziałeś nawet grupy kontrolnej
- nie znasz metodologii tych badań
- opierasz swoją wiedzę na jednym wpisie z twittera
- autorytet nie jest żadnym argumentem
@protozoa: Ale Ty jesteś głupi, ja #!$%@?ę. Masz pretensję, że nie mam dostępu do szczegółowych badań i nie wierzysz samemu prezesowi firmy farmaceutycznej produkującej szczepionki. LOL
Badanie przeprowadzono na ogólnopolskiej próbie 1,1 tys. osób metodą telefonicznych, standaryzowanych wywiadów kwestionariuszowych wspomaganych komputerowo (CATI).
Zresztą nie wiem czy to badanie świadczy dobrze o ich wyborcach. Można to zinterpretować że konfederacja ma ślepo patrzących w nich wyborców, którzy beż żadnej refleksji głosują na swojego idola. Twardy elektorat jak u PIS. Ale to akurat chyba cecha prawicy zakorzeniona w ślepej wierze w Kościół.