@alawans: ale to nie oficjalny chyba, bo tamte są w barwach narodowych. Widziałem im Piłsudskiego, kiedyś chyba 2017 roku mnie kilkadziesiąt metrów od domu na niskiej wysokości przelotowej, tak oceniam ok 200 m przelatywał w asyście F-16 w dzień Wojska Polskiego, zaraz jak tylko zakupił Maciar. Niestety foto nie mam to było tak nagle ale fajny widok i niezapomniane przeżycie.¯\_(ツ)_/¯
@alawans: aha, dobrze wiedzeć, wytrawnego znawcę posłuchać. Jeszcze dodam że tutaj w okolicach Warszawy w 15 sierpnia formują się i latają prawie wszystkie które nadlatują nad Warszawę, rok w rok tak mam tu.¯\_(ツ)_/¯
Męska zawiść to straszna rzecz, ale to pomijam. Ten "szczypior" to najbardziej estetyczna sylwetka i wątpię, aby "byle który k--s" miał z 12% bodyfat. No ale to polska szkoła fitnesu: nie ważne, że gruby jak świniak, ważne żeby była siła xD #silownia
#flightradar24 #samoloty #lotnictwo
źródło: comment_1642435834u128kZq5CEQfX9AVoEXNlU.jpg
Pobierzźródło: comment_1642436624laKo9QG85ZKVPi1fIMZ6Xi.jpg
PobierzJeszcze dodam że tutaj w okolicach Warszawy w 15 sierpnia formują się i latają prawie wszystkie które nadlatują nad Warszawę, rok w rok tak mam tu.¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_1642438151fQWlsUdRh7JRCHmz72cPJe.jpg
Pobierz