Wpis z mikrobloga

Siema, czy może ktoś korzystał z www.webshare.io? chcę się upewnić, że nie wyczyszczą mi konta jak zapłacę kartą tylko wezmą tyle ile jest napisane.

#serwery #vpn #proxy
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lujowy: nie, jedyne co to można sobie przekierować porty (chyba 3 albo 5 nie pamiętam) i można wygenerować klucz do użycia bezpośrednio w wireguard, nie musisz mieć ich apki
  • Odpowiedz
@FLAC: Kurczę, potrzebuje adresy IP z możliwością podpięcia do curla a wszystkie darmowe albo mają niskie uptime albo wysokie ms a płatne to tylko karty kredytowe albo ceny z kosmosu dla np. paypala. Ale dzięki za odpowiedź :)
  • Odpowiedz
@Lujowy: Używaj kart przedpłaconych takich jak Revolut. Co do serwisu korzystam, nie ma problemów z płatnościami, pobierają tyle co trzeba. Ogólnie serwis średni, od około 2 miesięcy są duże timeouty, których nie widać w panelu na stronie, tylko w logach moich programów. Na stronie nie ma żadnego kontaktu do supportu aby to zgłosić.
  • Odpowiedz
@juhacz: Jeśli chodzi o proxyelite to dobrze się sprawowały, niskie pingi i nawet bana nie dostałem na kilkuset kontach w margonem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz