Aktywne Wpisy

Kasahara +151
Depresja trójboisty
Nie jestem osobą, którą by kiedykolwiek się żaliła; mimo, że większość mojego życia była pod górkę. Tytułem też nie chce obrażać osoby zmagających się z o wiele poważniejszymi problemami, przy których moje to pikuś.
Ano ale co się stało?
Z znowu wylądowałem w szpitalu. I to po raz kolejny właściwie nie w związku z powikłaniami tego co robię. W poniedziałek córka przyniosła jelitówkę, jak to dzieciak nie spał człowiek cały
Nie jestem osobą, którą by kiedykolwiek się żaliła; mimo, że większość mojego życia była pod górkę. Tytułem też nie chce obrażać osoby zmagających się z o wiele poważniejszymi problemami, przy których moje to pikuś.
Ano ale co się stało?
Z znowu wylądowałem w szpitalu. I to po raz kolejny właściwie nie w związku z powikłaniami tego co robię. W poniedziałek córka przyniosła jelitówkę, jak to dzieciak nie spał człowiek cały

Żeby cokolwiek załatwić u was stacjonarnie trzeba się umówić wcześniej z pracownikiem?
Byłam dzisiaj wpłacić pieniądze w placówce obok Biprostalu #krakow tuż przed 10 i byłam świadkiem otwarcia banku. Zazwyczaj wyglądało to tak, że pracownik otwierał drzwi i wpuszczano po 1-2 osoby (fakt, ostatnimi czasy wpłaty robiłam po zamknięciu oddziału i może nie zauważyłam zmian). Dzisiaj nie wpuszczono nikogo
Babcia jakaś chciała coś wpłacić/wypłacić to przekazano, że placówka działa tylko bezgotówkowo, wysłano ją do oddziału innego (nie pamiętam ulicy). A stało tam jeszcze z 5 osób i zostały poinformowane, że jeśli się nie umówiły to nie mogą wejść, a najbliższy termin wolny to środa XD
Czemu na waszej stronie nie wyświetla się zamiast reklam produktów informacja: umów się jak coś chcesz.
#ing #obostrzenia #koronawirus
Bardzo mnie ciekawi od kiedy takie cuś wprowadzono, że na wizytę trzeba umawiać się. I dlaczego moja skrzynka pocztowa nie jest zapchana informacjami o tym.
I tak, umówiłem się na przyszły tydzień na 10 rano i też pewnie przeze mnie ktoś wtedy nie wejdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aż chyba z ciekawości spróbuje tam jutro lub pojutrze wbić tylko musze sobie jakąś sprawę do załatwienia wymyśleć:)
Sprawdziłam na stronie - faktycznie na cały Kraków tylko w 1 placówce obsługują gotówkowo.