Aktywne Wpisy

BurzaGrzybStrusJaja +1176
Znalezisko o zawiadomieniu CBA w sprawie dopłat do kredytów usunięte z wykopu!
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z

źródło: spadlozrowerka
Pobierz
Herwis +7
#ekonomia #finanse #pieniadze #zarobki #bekazpisu
4644 = inflacja * emerytura miesięczna * 12 = 0.086 * 4500 * 12
źródło: comment_1641840287DTVp7Bv2z9fhojNoNhsEFm.jpg
Pobierz"Zyska więcej" XDD
Pan Janusz przedsiębiorca zyska rocznie 30 000zł mniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Andr1: może i nie stać was na chleb, ale przynajmniej wszyscy mają pracę!
Nie wiem tylko jak emeryci. Może ktoś się orientuje jak emerytury?
zaraz cały świat będzie podejmował kroki w walce z inflacją i to niestety nie jest takie proste że gdyby nie ta reforma podatkowa to u nas by nie było z tym problemu
@mistejk: pomnożył miesięczne zarobki razy 12 miesięcy i wtedy przemnożył przez poziom inflacji z grudnia. Pewnym naciągnięciem jest liczenie na podstawie wskaźnika z grudnia kiedy pierwszy kwartał był dużo niższy ale naprawdę Twoja reakcja jest grubo przesadzona.
@Kamkam55: tak, wiemy. Inflacja to wina Tuska, Merkel, Putina, Bidena, Nowaka, Rostowskiego, lewactwa, gejów, żydów i reszty przeciwników Wielkiego Potężnego NARODOWEGO Państwa Polskiego.
@mateusz-zahorski: nie aż tak wielka jak w Wielkiej Potężnej NARODOWEJ B0olsce
źródło: comment_1641887080Jp6Cj43utBkH7iQwpsOydA.jpg
Pobierz@mistejk: dobrze obliczyłem, co @puchacz22 i @Nutaharion słusznie zauważyli