Aktywne Wpisy

mirko_anonim +33
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moderator odrzuca bo brutalna prawda w oczy kole. :)
No dobra.
Naruchaliście gówniaków, no i co? Gdzie to mityczne szczęście? 1:2 że synek się rozbije zaćpany furą, a córcię zgwałcą w uberze. Czasy coraz cięższe, bez hajsu jesteś nikim (brak dostępu do dobry usług, edukacji, opieki zdrowotnej, wypoczynku). Do życia jak eremita dzieci nie przekonasz. 18 albo i 26 lat z--------u i ciągłej walki o przedszkole, o szkołę, o
Moderator odrzuca bo brutalna prawda w oczy kole. :)
No dobra.
Naruchaliście gówniaków, no i co? Gdzie to mityczne szczęście? 1:2 że synek się rozbije zaćpany furą, a córcię zgwałcą w uberze. Czasy coraz cięższe, bez hajsu jesteś nikim (brak dostępu do dobry usług, edukacji, opieki zdrowotnej, wypoczynku). Do życia jak eremita dzieci nie przekonasz. 18 albo i 26 lat z--------u i ciągłej walki o przedszkole, o szkołę, o

Wrrronika +58
Szukam żony do spakowania paczki w odświętny papier
Z tego co czytałam, tylko żona potrafi dobrze spakować, a ja takowej nie mam
#wykopaka
Z tego co czytałam, tylko żona potrafi dobrze spakować, a ja takowej nie mam
#wykopaka
Oskarka Konopskiego też nie specjalnie lubię
Dlatego teraz w całej tej dramie liczę że gruby rudy oblech Leksiu już się nie pozbiera i ma po karierze, agencja kolejny raz straci masę kontraktów i zyska jeszcze gorszą opinię
Natomiast Konopski zostanie pozwany na gruby pitos i będzie ciągany po sądach przez Bielik i innych właścicieli agenci
Sytuacja win-win ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#leksiu #teamx #konopsky #polskiyoutube
C-----e jest jedynie to, że wysyłał jakieś fotki d--a co tego nie chciały.
@corryand: jak na razie to mnie tylko lekko ugryzła bo jej trochę za mocno wepchnąłem podczas face fuck. Ale potem ładnie przeprosiła tatusia i wzięła kilka razy z połykiem tej nocy.
Zresztą sama mnie trochę okłamała bo dopiero w sklepie jak kupowaliśmy alko się okazało, że ma 17 bo nie mogła dowodu pokazać.
Cale zycie od 3 gim bylem w roznych zwiazkach z jakimis tam przerwami pomiedzy i nogdy przenigdy majac teraz obecie 28 lat i bedac po studiach, po paru pracach w korpo by spojrzec na jakas dziewczynke z liceum, no was k---a p----------o wy sie mentalnie zatrzymaliscie chyba w tym liceum bo normlany czlowiek