Wpis z mikrobloga

Generalnie to życzę jak najgorzej Spotlight Agency i tej Ch*ni dla kidosów jaką jest Team x
Oskarka Konopskiego też nie specjalnie lubię
Dlatego teraz w całej tej dramie liczę że gruby rudy oblech Leksiu już się nie pozbiera i ma po karierze, agencja kolejny raz straci masę kontraktów i zyska jeszcze gorszą opinię
Natomiast Konopski zostanie pozwany na gruby pitos i będzie ciągany po sądach przez Bielik i innych właścicieli agenci
Sytuacja win-win ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#leksiu #teamx #konopsky #polskiyoutube
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cosipi: ja tak na tym Konopskim bym nie wieszal psow. On w filmie nie nazwal go pedofilem, zapytal tylko czy fajnie wysylac takie sprosne zdj/wiad do 14 latki. A czy nam naprawde robi roznice czy ta dziewczyna miala 14 czy byla dopiero od 2 mies 15latka? Dalej jest to obrzydliwe i chore ze stary knur seksic sie chce z 15latkami i niepelnoletnimi dziewczynami.
  • Odpowiedz
@corryand w tamtym roku ruchałem 17 latke. Mam ponad 30. W chuju mam twoja opinie na ten temat. To nie jest p-------a tylko normalna sprawa, że facetów pociągają młode kobiety. Tak samo jak kobiety pociągają wysocy wysportowani faceci. Tak to działa.
C-----e jest jedynie to, że wysyłał jakieś fotki d--a co tego nie chciały.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Dla mnie jest parszywym zboczencem zabawiajacym sie nieletnimi dziewczynkami. W---------j stary zboczony smieciu. Obys trafil na taka ktora ci tego c---a odgryzie ;) albo na jej ojca.
  • Odpowiedz
Obys trafil na taka ktora ci tego c---a odgryzie ;)

@corryand: jak na razie to mnie tylko lekko ugryzła bo jej trochę za mocno wepchnąłem podczas face fuck. Ale potem ładnie przeprosiła tatusia i wzięła kilka razy z połykiem tej nocy.
Zresztą sama mnie trochę okłamała bo dopiero w sklepie jak kupowaliśmy alko się okazało, że ma 17 bo nie mogła dowodu pokazać.
  • Odpowiedz
@Cosipi: Już c--j z tą patologią dla kidów, ale ludzie sobie ostrzejsze rzeczy wysyłają w rozmowie. To że to wyciekło jest zasługą tępych cip które miały nadzieję że zbudują sobie zasięgi poprzez aferę, a teraz się pochowały. Różni ludzie, różne fetysze, to że ktoś ma jakieś upodobania nie skreśla go jako człowieka. A ten loczek za wysnucie takich oskarżeń powinien mieć proces, podobnie jak te p---y specjalnie kręcące aferę, a
  • Odpowiedz
@corryand: Zboczenie to inaczej wynaturzenie, coś poza granicami normalności. Tak samo jak p-------a. Weź że się doucz ośle, zanim swoje poty w necie udostępnisz. Wydaje ci się że prywatnie ludzie w wiadomościach są aniołkami? XD Najwidoczniej jeszcze paru lat ci brakuje by skapować ocb xD I przedmówcę popieram, nie ma jak 17-18 w obrocie xD A ty plujesz jadem bo w tym wieku wszystkie miały cie gdzieś, jak wychodziłeś na
  • Odpowiedz
@Deathstroke: Obrzydliwe k---a nawet nie prowadze konwersacji z takimi ludzmi ktorzy w doroslym wieku lataja za licealistkami.
Cale zycie od 3 gim bylem w roznych zwiazkach z jakimis tam przerwami pomiedzy i nogdy przenigdy majac teraz obecie 28 lat i bedac po studiach, po paru pracach w korpo by spojrzec na jakas dziewczynke z liceum, no was k---a p----------o wy sie mentalnie zatrzymaliscie chyba w tym liceum bo normlany czlowiek
  • Odpowiedz
@corryand: Kek xD Ja nie potrzebuje na ten moment tworzyć związku, mam wszystko czego chcę xD Rucham se co mi się podoba, a argument z książkami to jest invalid, na studiach też z nimi chodzą xD Oceniaj sobie mnie jak chcesz, gdzieś mam zdanie obcych osób i kobiet które po przejściach uważają że mało który facet udźwignie ich ego tylko dlatego że są starsze xD Możesz wierzyć lub nie, ale
  • Odpowiedz
@Cosipi: Co cię wkurza w agecnji że śwait traktuje dzieci jak troche debile że świat nie robi śmierć jak u #disney w tarzanie jak gościu spada z dzewa i się wiesza ? bo mnie też troche wkurza że wszystko ma być kolorowe i przyjaźnie .No chyba że masz inne zdanie a konopa też nie lubie i życze że by zmienił na lepsze ale prawda jest taka że to
  • Odpowiedz