Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
Dzień dobry, dobry wieczór w zasadzie. Chciałbym wierzyć, że to co się dzieje to uber-troll i na olimpiadzie Stoch i spółka odpalą i zdobędą ostatnie złoto w drużynie, tak na pożegnanie.

Ten pierwszy dorzuci jeszcze przynajmniej jedno złoto indywidualne i jako wielki sportowiec (bo przecież takim jakby nie było pozostanie) ogłosi, że kończy karierę (jakby kto szukał, to ja powiedziałem o tym pierwszy, bo mam kolegę w kadrach i oficjalne informacje są nic nie warte.. #pdk)

Niestety, Kamil w rym roku kończy karierę. Po 17 (SIEDEMNASTU!) latach w Pucharze Świata (18 jeśli liczyć pierwszy start w styczniu 2004, ale bez punktów) czas najwyższy odłożyć narty do muzeum i zająć się czymś innym (przede wszystkim odpoczynkiem). 34 lata to dla skoczka praktycznie emerytura (poza Kasaim), Kubacki ma 31 lat, Żyła 34 lata. Ci ostatni może poskaczą sezon czy dwa. A co potem? No niestety zapaść polskich skoków. Zmiennika jak za czasów Adam -> Kamil nie widać nawet na horyzoncie, a co tu mowić o następcy..powolutku odejdą sponsorzy, nie wiadomo czy tvp będzie walczyć o prawa do transmisji buloklepów wzorem Kruczka..
#skoki #skokinarciarskie
Pobierz kurlapejter - Dzień dobry, dobry wieczór w zasadzie. Chciałbym wierzyć, że to co się ...
źródło: comment_1641225916EWvhCQIcrjgXoNdcpdMm1N.jpg
  • 8