Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 221
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mybeer: Gościu j---e ludzi na hajs od dłuzszego czasu, a tu teraz kolejna ofiara z płaczem do niego HURR DURr NIC NIE OSIĄGNIESZ W ŻYCIU JAK BEDZIESZ TAK ROBIŁ XD

No proszę was, żyjemy w tym samym kraju.
  • Odpowiedz
@mybeer
Jak można wpłacać kasę za dostęp do którejś z usług(Netflix, HBO GO, Spotify)obcej osobie..
Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać z głupoty ludzi.

To jest ten sam poziom s----------a jak wpłacanie donejtow jakieś lasce na kamerkach, która znajduje się tysiące kilometrów dalej.
  • Odpowiedz
@mybeer: Pazerny dwa razy traci. Jeden chciał oszukać system i zapłacić 50zł zamiast 240/rok (20zł/mc AFAIK), drugi chciał naciągnąć oszusta. Oboje siebie warci jesteście. Dla 50 złotych robicie z siebie klaunów.
  • Odpowiedz
@rybazryzem85: Mi się przypomniało jak w styczniu 2019 kupiłem na allegro spotify family za 43zł na rok. O tym, że nadal korzystam sprzedawca zorientował się w pod koniec czerwca 2021 i dopiero wtedy mnie odpiął z konta. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 39
@mybeer: cebula silna w narodzie, że kombinują o te kilka złotych xD serio tak boli 20 zł miesięcznie? Masz spokój, wygodę i czyste sumienie. Ale niee, lepiej ryzykować u jakiegoś obcego randoma, bo zostanie na hehe monsterka. A nie, czekaj "pikaczufejs.exe"
  • Odpowiedz
@mybeer: Jak jeszcze mogę odebrać z gamepass ultimate kod na premium spotify na 4 miesiące to chętnie mogę Ci go oddać. Daj znać na PW i jak tylko wrócę z pracy to sprawdzę i wyślę kod jak mogę.
  • Odpowiedz
  • 39
@mybeer mam HBO i MS office + one drive :)
Sprzedawałem Mirkom i biorą do dziś :)
Jedna mirabelka już 3 lata bierze.
Nie wszyscy są źli, ale taka kanalię tępić trzeba
  • Odpowiedz