Aktywne Wpisy
CoDwa +244
Dla mnie największym kręceniem korbą był cały pandemiczny cyrk z wirusem, szczepionkami i kodami QR. Przykłady?
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
źródło: cfb0931e84cbcf82abed8e9e30f1b21c
Pobierz
tomwick55 +3
Co szanowne grono z tagu #mikrokoksy, #mirkokoksy, #dieta i #silownia uważa o pomyśle braci Rodzeń?
#przemyslenia #pytanie
#przemyslenia #pytanie
źródło: temp_file1263170386563930430
Pobierz

Chcę mieć to odhaczone możliwie szybko: zarejestrowałem się na Wykopie, żeby podzielić się swoją muzyką. Znając mnie, nie stanę się stałym bywalcem, choć to kwestia otwarta. Należność do społeczności, choćby wirtualnej, mogłaby mi dobrze zrobić.
Nagrywam rap. Na Mirko niejednokrotnie spotkałem się z pogardą względem tego gatunku muzyki. Aspekt dostępności; to, że nagrać może dziś każdy (i wszystko), to przeogromna zaleta, ale również wada.
Moje utwory w wartwie lirycznej zazwyczaj oscylują wokół cierpienia. Różny jest poziom ich zrealizowania. Działam, żeby był wysoki, jak banalnie by to nie brzmiało. Powidoki to mój najnowszy utwór. Stanowi on migawkę na drodze do samorealizacji, pogoń za własną tożsamością utraconą pod wpływem traumatycznych doświadczeń; podróż naznaczoną smutkiem, niepewnością, lękiem i rezygnacją. Muzyka to dla mnie forma terapii.
Będzie mi szalenie miło, jeśli ktoś z Was zdecyduje się odtworzyć utwór, nawet jeśli miałoby się to wiązać z następującą po tym potrzebą wyrażenia negatywnej opinii na jego temat.
Taguję #rap i trochę #metal ze względu na refren i ad-liby.