@EmcePomidor: Na przyjazd do UK musisz wypelnic PLF a tam musisz wpisac numer referencyjny wykupionego testu "PCR day 2" w UK. Najtansze chodza po okolo 20 - 40 funtow, zalezy czy chcesz odebrac osobiscie czy zeby przyslali do domu.
@EmcePomidor: Transfer jest na max 24h a z tego co widze to Ty przylatujesz o 7:55 a wylatujesz nastepnego dnia o 8:15, wiec przekraczasz 24h i sie mozesz nie zalapac na transfer wiec testy i wszytko bedziesz musial wykupic ¯\_(ツ)_/¯
@EmcePomidor: mi się zdarzało latać Łódź-Londyn za 4 zł w jedną stronę, a też za ponad 350 zł. Jak mają mieć puste miejsce to wolą tam wsadzić kogokolwiek, może mu się spodoba i wróci kiedyś za pełną cenę.
@EmcePomidor: Często są takie tanie loty. Oczywiście weź pod uwagę to, że to jest najbardziej podstawowa opcja, jedynie z bagażem podręcznym. Beka z tego, że drożej wychodzi dojazd na lotnisko niż sam lot XD Co do miejsca to nie musisz wykupować, to jest opcja dodatkowa za opłatą. Jak nie zarezerwujesz sobie miejsca to po prostu losowe ci przydzielą. Ja jak latam w krótkie trasy typu UK - PL to nigdy
@EmcePomidor: Niby tanio ale dolicz sobie z 200zł za test na wjazd do Polski a później dwa testy na wjazd spowrotem do Anglii (przed przylotem i dwa dni po przylocie 40 funtów każdy jak ci się poszczęści)
@EmcePomidor nic nadzwyczajnego, chyba pod kamieniem się uchowales. Brat za 19zl w 2 strony obleciał kiedyś Sztokholm, za grosze jescze Rzym i Wenecja. Kumpel ostatnio wracał chyba z Katowic do Wawy przez Londyn bo było taniej niż katowice-> warszawa ¯_(ツ)_/¯
@m76859: no chyba tak, w życiu bym się nie spodzeiwał takich cen. 30-50 funoli ok. ale 5??? przecież za 5f nie da się kupić paczki fajek. buspass kosztuje ze 3 funty
żal mi że dałem się zrobić na te miejscówki bo mógłbym się chwalić że poleciałem do londynu w dwie strony za 50 zł
????????????????????????
serio niech ktoś mi to wyjaśni
#tanieloty
@EmcePomidor: da się, ale strona Ryanair jest tak zaprojektowana, żebyś tego nie był w stanie zrobić intuicyjnie.
Co do miejsca to nie musisz wykupować, to jest opcja dodatkowa za opłatą. Jak nie zarezerwujesz sobie miejsca to po prostu losowe ci przydzielą. Ja jak latam w krótkie trasy typu UK - PL to nigdy
@majkkali: wtf nie wierze że w takim bylejakim weatherspoonie pint browara jest za >5 coś przesadziłeś
@m76859: no chyba tak, w życiu bym się nie spodzeiwał takich cen. 30-50 funoli ok. ale 5??? przecież za 5f nie da się kupić paczki fajek. buspass kosztuje ze 3 funty
żal mi że dałem się zrobić na te miejscówki bo mógłbym się chwalić że poleciałem do londynu w dwie strony za 50 zł
@EmcePomidor: no jak to co... Polski Ład, ulga na powrót... ( ͡° ͜ʖ ͡°)