Aktywne Wpisy

HadrzanMosambista +114
Kilka lat już wstaje tak do pracy 7:30-15:30 i to jest jeb€ne niewolnictwo, ciągle niewyspany, na mieście nic nie załatwię, nawet do dentysty na NFZ trzeba coś kombinować. I jeszcze ta atmosfera, jak widzisz przez okna jak ci życie przelatuje a ty nawet wyjść nie możesz przed czasem
#pracbaza #praca #korposwiat #produkcja #biuro #niebieskiepaski #rozowepaski
#pracbaza #praca #korposwiat #produkcja #biuro #niebieskiepaski #rozowepaski

Lolenson1888 +75
Pamiętacie jak 15-20 lat temu mnóstwo ludzi robiło defragmentację dysku w celu przyspieszenia komputera? Przyjemnie to wyglądało, ale z perspektywy czasu mam wrażenie że to było wcale niepotrzebne i niewiele dawało xD
Czyszczenie rejestru, instalowanie sterowników do wszystkiego, instalowanie pierdyliarda antywirusów, antymalware, firewalli… dobrze, że te czasy konieczności ciągłego „ulepszania” komputerów minęły ( ͡º ͜ʖ͡º)
#komputery #informatyka #nostalgia #kiedystobylo
Czyszczenie rejestru, instalowanie sterowników do wszystkiego, instalowanie pierdyliarda antywirusów, antymalware, firewalli… dobrze, że te czasy konieczności ciągłego „ulepszania” komputerów minęły ( ͡º ͜ʖ͡º)
#komputery #informatyka #nostalgia #kiedystobylo
źródło: 2EA776BA-2083-470F-AB50-F5068A8FCA15
Pobierz

????????????????????????
serio niech ktoś mi to wyjaśni
#tanieloty
źródło: comment_1641123889LyH9TTKnEU6OGy91lMMxdP.jpg
Pobierz@EmcePomidor: da się, ale strona Ryanair jest tak zaprojektowana, żebyś tego nie był w stanie zrobić intuicyjnie.
Co do miejsca to nie musisz wykupować, to jest opcja dodatkowa za opłatą. Jak nie zarezerwujesz sobie miejsca to po prostu losowe ci przydzielą. Ja jak latam w krótkie trasy typu UK - PL to nigdy
@majkkali: wtf nie wierze że w takim bylejakim weatherspoonie pint browara jest za >5 coś przesadziłeś
@m76859: no chyba tak, w życiu bym się nie spodzeiwał takich cen. 30-50 funoli ok. ale 5??? przecież za 5f nie da się kupić paczki fajek. buspass kosztuje ze 3 funty
żal mi że dałem się zrobić na te miejscówki bo mógłbym się chwalić że poleciałem do londynu w dwie strony za 50 zł
@EmcePomidor: no jak to co... Polski Ład, ulga na powrót... ( ͡° ͜ʖ ͡°)