Aktywne Wpisy

Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy

Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
Świeżo mielona kawa już zaparzona (。◕‿‿◕。) Dzień dobry. 07:02:00, Niedziela, 02 stycznia 2022. Imieniny: Izydora, Bazylego, Grzegorza. Słońce podniesie się dziś o 08:07. Świecić będzie 7 godzin i 25 minut, w zenicie znajdzie się o 11:50 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:33. Ciemna noc zapadnie o 17:03, ale gwiazd można wypatrywać od 16:17.
Życzę miłej niedzieli (。◕‿‿◕。)
gdzie jest należyty szacunek dla skomplikowanego wyposażenia technicznego?!
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dddkop @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @wynalazek_one @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @piupiulaserem @Mosiondz @lenythenub
Niedziela jako trzeci dzień zabawy? Mi się to podoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mobutu2: może za młoda jest, by zrozumieć, z jakim cudem techniki ma do czynienia?
Dzień zacząłem od likwidacji kłębów kurzu z podłogi ヽ( ͠°෴ °
Hej wszystkim..
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku...
Ja dziś dalej świętuje, tym razem własne urodziny.
(。◕‿‿◕。)
ʕ•ᴥ•ʔ
I standardowo udanego dzionka i trzymajcie się ciepło. :)
Nie było mnie więc teraz chcę Wam życzyć wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. I dla @AllGoesWrong dodatkowe życzenia spełnienia marzeń, zdrowia, kasy i realizacji planów z okazji urodzin :D
Dzisiaj odsypiałam dopiero Sylwestra, a od jutra zabieram się za ogarnianie na studia bo mam trochę tyły xD
Udanej niedzieli wszystkim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@micke: @TomTailor100 @Sikorka2017: @wynalazek_one @Dioddy @Pjotsze @Dziesion: @
Dobry wieczór!
@AllGoesWrong sto lat w zdrowiu i dobrobycie!
Ale sobie przypomniałem z czasów szczenięcych!
@slabehaslo: u mnie angina juz odpuszcza naplulem sporo tego rzultego guwna z gardla i to z krwia nawet teraz jest w miare ok ale antybiotyk jeszcze 3 dni a no i czuje ze jednak cos tam sie jeszcze ostalo w gardziolku zdrowia dla ciebie zyczy ja z rodzinka
@wynalazek_one: wygląda ekstra! wyzdrowieje i zrobię :D ta warstwa galaretki z malinami 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ