Wpis z mikrobloga

@mistyk-gehenny: ja brałem inny neuroleptyk, chlorprotiksen, moim zdaniem jak ktoś próbuje się uspokoić czy lepiej spać, to neuroleptyki, powinny, być tylko dodatkiem do benzo, trochę pomoże na spanie czy jakieś myśli męczące, ale nie spodziewaj się rewelacji.
  • Odpowiedz
@Mac34: u mnie benzo bardzo źle działa... tylko przygłupia, nie uspokaja raczej wcale... działa krótko a ja kprzestanie to przychodzi mega depresja, że nie wiadomo czy wyskoczyć oknem czy się powiesić.
  • Odpowiedz
@Mac34: pomaga mi nie mieć paraliży sennych, nie raz przez pomyłkę wziąłem z rozpędu 4 tabletki po 25mg i usnąłem dopiero w południe
@mistyk-gehenny: nie raczej dzisiaj nie wziąłem, bo zrobiłem sobie ciąg spania na nim, to nie mogę usnąć jedynie
  • Odpowiedz
@mistyk-gehenny: śpi się normalnie, nie, wiem może godzinę, dwie dużej, raczej powinno się neuroleptyki brać regularnie, jak działa na ciebie, i potrzebujesz brac raz na jakiś czas, to możesz brac raz na tydzień spokojnie.
  • Odpowiedz
ja mam doraznie i jest git. Benzo spoko ale nie chce sie uzależnić wiec szukam alternatyw, mam tez promazin ale nie wiem nawet jak go ocenic xd
  • Odpowiedz