Aktywne Wpisy
o__0 +5

rales +120
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na

#reprezentacja #kanalsportowy #pilkanozna #mecz
Komentarz usunięty przez autora
@RunAway268: Pozwól, że cię oświecę. Nawałka zawsze miał swoje jazdy i sięgają one czasów jak grał w piłkę. Odstawiał różne cyrki w Zabrzu, reprezentacji czy Lechu to nie jest zmiana która nastąpiła w ostatnim czasie.
Na Euro zwyczajnie mu sie upieklo, bo wiekszosc zawodnikow bylo w szczycie formy i nawet bez trenera by mieli taki sam, albo lepszy wynik.
Obecnie przywzoici polscy trenerzy, ktorzy potrafia wykrzesac cos z niczego, to Skorża i Michniewicz, ewentualnie
Komentarz usunięty przez autora
@kcrgs A Glika to już w ogóle nie rozumiem. Czy to nie on miał pretensje do Nawałki po
@elmerski-fudski: Może zmienił zdanie, kij wie. Z jego wypowiedzi można wywnioskować, że piłkarze są za Nawałką.