Aktywne Wpisy
kombajnbizon +286
Nazirek +6
#budowadomu #budownictwo Człowiek, chodzi, sprawdza, dba, a ci zawsze coś muszą #!$%@?**. Jak myślicie, robić odkrywki w pozostałych częściach? Bo już zdążyli pozostałe części elegancko zaszpachlować. ......
źródło: IMG20240802203207
Pobierz

Ogólnie winni są wszyscy. Na początku Tusk, bo jak cokolwiek źle to Tusk to już dawno zepsuł i teraz mamy efekty. Dalej to już "ta dzisiejsza młodzież". Ale że młodzież ma za mało z gospodarką wspólnego, to i ja 30 letni facet zostałem podciągnięty do obecnej młodzieży.
Prywaciarze, bo jakże by inaczej. Sam jestem prywaciarzem, było mi bardzo miło, że odpowiadam za #!$%@?ę w tym kraju. A po prawdzie to płacę jakieś horrendalne podatki, żebyście nie pozdychali z głodu.
No i oczywiście żydzi, lewactwo etc.
A to zasługa tylko i wyłącznie tvpis.
Moja babka to w ogóle idealny przykład jak łatwo omamić. Dostała dodatek do emerytury, dostała dodatkową emeryturę gratis, ogląda całymi dniami tvp i ona wręcz KOCHA prezesa. Jakbym jej powiedział, że głosuję inaczej to by mi widelec w czoło wbiła. Jest tylko jedna opcja i koniec kropka.
Zero skojarzeń, że musiałem jej węgiel na opał kupić, bo nie starczyło jej pieniędzy. Zero skojarzeń, że dostała może łącznie 10% więcej, a wydaje 20.
Że w ogóle muszę ją dotować, aby mogła żyć. Ale TVP jej powiedziało, że gdyby PO rządziło, to by umarła z głodu. A winnym jestem ja prywaciarz, który okrada naród.
No naprawdę, #!$%@?łbym za drzwi, ale rodzina i nie będę taką szują jaką ze mnie zrobiła w jej oczach ta propagandówka.
Niemniej #!$%@?łbym ją prądem, bo nie da się tego słuchać i to jest tak przykre, że autentycznie chce się #!$%@?ć z tego kraju. Bo my sobie nawet nie zdajemy chyba sprawy jak mocno mącą w głowach tym ludziom.
#bekazpisu #tvpis #oswiadczenie #zalesie
Stąd mam to w dupie. Niech sobie umrze w jakimś swoim przeświadczeniu, nie mam ochoty walczyć z własną rodziną. Powtórzę, to przyniosłoby odwrotny skutek od zamierzonego i tylko utwierdzało te osoby w przekonaniu,
@jaskins: wykorzystują najprostsze słabości ludzi i dzięki temu rządzą