Wpis z mikrobloga

Ostatnio ktoś znajomy pyta się co mi spotify powiedziało na koniec roku. Ja takie WUT, o co chodzi? A on mówi, żebym się nie wygłupiał, przecież każdy teraz dostał od spotify listę najczęściej słuchanych gatunków i utworów. Odpowiadam, że nie mam spotify to nie mam takiej listy.
- JAK MOŻESZ NIE MIEĆ SPOTIFY
- no normalnie
- TO CO TY, MUZYKI NIE SŁUCHASZ?
- nie no słucham przecież, zgrywam se mp3 albo kasety
- CO
- co
- KASETY, TO ISTNIEJE?
- no tak, nawet działa, w jednym aucie tylko mam radio bluetootha a w reszcie kaseciaki
- no ale nie odkrywasz nowej muzyki
- odkrywam, na yt czasem coś znajdę
- ale to nie masz tego ze sobą
- jak ściągnę i zgram to mam
- muzyki się nie ściąga, jest spotify
- ja ściągam

Nie wiem, patrzą teraz na mnie jak na hipstera/alternatywkę a ja po prostu lubię technologię ale z umiarem.

#przemysleniazdupy #muzyka
SzubiDubiDu - Ostatnio ktoś znajomy pyta się co mi spotify powiedziało na koniec roku...

źródło: comment_1640688238lwmwBNyfTEdDZkMgCnx44B.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu:
Do zeszłego roku miałem auto z kaseciakiem. To było moje drugie hobby oprócz samochodów - zbieranie kaset. Zasada była jedna - pozyskać nośnik mogę tylko w wyniku kontaktu bezpośredniego z właścicielem. Młyn we Wro i wszystkie pchle targi miałem w jednym palcu.
  • Odpowiedz
@sypazrw: niektóre telefony mają jakąś blokadę, że nie można instalować rzeczy spoza sklepu google? Pytam, bo ja nie miałem problemu na huiaweiu. Plik instalacyjny pobrałem z strony Vanceda a potem APK Purem zainstalowałem.
  • Odpowiedz
@DanteMorius: oj tak, chcesz posłuchać sobie klasycznego jazzu, nie ma problemu. Chcesz odsłuchać wykonawcę, którego tylko Ty znasz, oczywiście, oto jego playlista. A może jeszcze jacyś podobni odszczepieńcy? Ależ proszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz