Wpis z mikrobloga

Gra ktoś w to? Zastanawiam się, czy nie wypróbować bo BF2042 to jednak jeszcze trochę czasu potrzebuje. Boję się tylko, że gdy gra przejdzie na F2P to będzie zalew cheaterów a do tego ponoć wydawca jest znany z dość mocnych mechanik p2w w swoich grach. Do tego co to są schematy operatorów i uzbrojenia których nie ma w podstawowym pakiecie a są dostępne w pakiecie sierżanta?
#worldwar3
  • 10
@SgtPepper1942: BFV jest całkiem spoko, ja w niego grałem sporo od premiery a teraz wrociłem i gra jest dość solidna jeśli chodzi Ci o "battlefield experience". Nie wiem jaka ta promka, ale kiedyś chodził nawet po 5 zł to wtedy żal nie brać. Największą bolączką BFV jest wysyp cheaterów, z którymi EA nie potrafi się uporać od czasu premiery. Ja nawet wczoraj i przedwczoraj miałem gry z ewidentnymi cheaterami którzy latają
@SgtPepper1942: Zawołam jeszcze raz. Kupiłem dzisiaj to WW3, na steamie jest w promo za 45 zł. Pierwsze wrażenia nienajgorsze. Gameplay jest nawet nawet, strzelanie to coś pomiędzy battlefieldem a codem. Na początku giniesz szybko ale jak powoli ogarniasz mapę to da się postrzelać. Akcja jest mam wrażenie bardziej taktyczna, jednak trzeba się poruszać powoli i sprawdzać otoczenie. Kustomizacja broni wydaje się bardzo rozbudowana, dość zbliżona do CoDa pod względem mechaniki ale
@Hrabia_Heheszko Dzięki Mirek za relacje! Ja też kupiłem właśnie na Steamie, ale jeszcze się pobiera.

Mnie wlasnie między innymi ten surowy klimacik zachęcił do kupna, lubię takie wschodnie, surowe klimaty :)

Jutro napisze wiecej jak to wygląda z mojej perspektywy po zagraniu :)