Aktywne Wpisy

Haerbin +77
Mam problem z moim chłopakiem. Mianowicie bawi się w jakiegoś szeryfa dzielnicy. Codziennie wieczorem mówi, że idzie na obchód. Chodzi pół godziny po osiedlu i sprawdza jak ludzie zaparkowali auta. Jak coś mu się nie podoba to dzwoni na straż miejską. Dzieje się tak dzień w dzień dosłownie. Nawet w naszą rocznicę nie odpuścił i jak wróciliśmy do domu z kolacji to on poszedł na tej swój obchód. Dodatkowo jeszcze jego ojciec
niezdiagnozowany +761
Żyjemy w kraju, w którym prawomocnie skazani przestępcy za nadużycie władzy piastują nadal mandaty posłów i chociaz zostali skazani na karę pozbawienia wolności i utratę praw publicznych nadal chodzą sobie wolno po wolności xD. De facto mają więcej praw niż zwykły szarak Kowalski, który chciałby wystartować sobie do Sejmu, ale ze swojej listy. #prawo
#sejm
#sejm

#worldwar3
Nie wiem co robić, bo do wyboru mam bf5 po promce, ale jednak stylistycznie bardziej podoba mi się WW3
Mnie wlasnie między innymi ten surowy klimacik zachęcił do kupna, lubię takie wschodnie, surowe klimaty :)
Jutro napisze wiecej jak to wygląda z mojej perspektywy po zagraniu :)
Kurde, przekonuje mnie ta gra. Naprawde nie czuć, że to nie AAA, wręcz przeciwnie. Jest trochę rzeczy do poprawy, ale jak na razie spoko.
można się zgadać, masz ten sam nick?