Aktywne Wpisy
jozef-dzierzynski +342
#rod
#nieruchomosci
Czyli co, w jeden dzien na wykopie pojawiło się kilkadziesiąt kont które zaczęło szkalować rodosy i powtarzać dokładnie tą samą propagande o potrzebie zaorania rod i zrobienia tam parków? To nie jest wcale podejrzane.
Pochwalcie sie chłopaki z której agencji marketingowej jesteście, ile wam płacą za gównoposty na wypoku?
#nieruchomosci
Czyli co, w jeden dzien na wykopie pojawiło się kilkadziesiąt kont które zaczęło szkalować rodosy i powtarzać dokładnie tą samą propagande o potrzebie zaorania rod i zrobienia tam parków? To nie jest wcale podejrzane.
Pochwalcie sie chłopaki z której agencji marketingowej jesteście, ile wam płacą za gównoposty na wypoku?

kukaszr +305
Zlikwidować #rod
Walnijcie się w cymbał xD Ogródki działkowe to zespół prywatnych parcel, każdy kto chce może sobie taką działkę wydzierżawić. Koszt działki to od 5 tys -25 tys za działkę z szopą. Działka z domkiem to koszt 70-150tys. Masz potrzebę posiadać działkę? Kup sobie. Nie chcesz działki to siedź w bloku.
Rodosy są w świetnych lokalizacjach... Deweloperzy ostatnio błagali rząd aby sprzedał grunty no i pewnie kolacja deweloperska dostała informację: weźcie
Walnijcie się w cymbał xD Ogródki działkowe to zespół prywatnych parcel, każdy kto chce może sobie taką działkę wydzierżawić. Koszt działki to od 5 tys -25 tys za działkę z szopą. Działka z domkiem to koszt 70-150tys. Masz potrzebę posiadać działkę? Kup sobie. Nie chcesz działki to siedź w bloku.
Rodosy są w świetnych lokalizacjach... Deweloperzy ostatnio błagali rząd aby sprzedał grunty no i pewnie kolacja deweloperska dostała informację: weźcie
źródło: obraz_2024-02-16_083812775
Pobierz

Czołem Mireczki, szybkie pytanie - jaki box do 600 ziko? Szukam czegoś wytrzymałego, z klapką na magnesy (taka jak w dragu 2, albo np shogunie, a nie jak w dragu 3). Najlepiej na 2x18650. Miałem dziesiątki różnych boxów i każdy kończył swój żywot prędzej czy później. Stąd też pytanie, czy warto zainwestować w coś droższego, np. z chipsetem DNA, czy to lipa i strata szmalu. Myślałem też nad 1x18650, bo tak czy tak ładowarka większość czasu pod ręką - praca zdalna here, ale... mam 2x18650, a różowa 1x18650 i jednak 2x18650 trzyma z 3x dłużej, niż 1x18650. Wyższa matematyka here, ale takie są moje mireczkowe obserwacje. Chmurzę na max 30W, więc nie potrzebuję smoków 2137W 666x18650.
@hustle: nie, dna rowniez sie psuje :)... kup cos na 21700/18650 na jedno aku bo jest spory wybor a na 40T samsunga odparujesz spokojnie 10ml plynu... i kupuj to co ci wizualnie pasuje bo jw: wszysko moze sie zepsuc a jak juz chcesz wodotryskow to zasilania na yihi sa sporo tansze