Wpis z mikrobloga

Jako, że mój poprzedni wpis #nikogo to niezrażony i tak przygotowałem takie o to propagandowe uloteczki do wydruku i zaraz zamierzam poroznosić po skrzynkach sąsiadów - może nie za piękne, ale jako tako, dałem w końcu z siebie całe 30%.

Jeżeli chociaż jednego pisowskiego dzbana tu mieszkającego tym zdenerwuję to już wiem, że było warto (), chociaż i tak zdaję sobie sprawę, że do nich i tak nic nie dotrze (°° . A jakby ktoś chciał plik takiej uloteczki to wrzuciłem tutaj: https://www104.zippyshare.com/v/fjrwXLRE/file.html

#polityka #bekazpisu #heheszki
Luck_89 - Jako, że mój poprzedni wpis #nikogo to niezrażony i tak przygotowałem takie...

źródło: comment_1640251367h6rdqFXpW1JlMSPhX3mqyN.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KrolSandaczPierwszyRozrzutny: tak, zdaję sobie sprawę, ale co innego ja mogę zrobić, a mam ich po prostu serdecznie dosyć, zwłaszcza jak ostatnio p--------i jeszcze ponad 4 miliony na własne ulotki polskiego wału. Chodzi po prostu u wpienienie niektórych pisowczyków, którzy przecież niczego ze swoich reżimowych mediów i tak się nie dowiedzą, a takie g---o-ulotki mogę dwustonnie po dwie na A4 wydrukować nikłym kosztem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Luck_89:
Moim zdaniem powinieneś używać trochę bardziej neutralnych określeń jeżeli chcesz dotrzeć do osób popierających rząd. Po 3 linijkach ciśnienie im tak skoczy, że wyrzuca kartkę do kosza.
  • Odpowiedz
@vateras131: Masz oczywiście rację, powinny być bardziej profesionalne i wiem, że te ulotki wyglądają żenująco, nie ma co ukrywać. Ale jak na początku próbowałem zrobić "normalniejsze" to mi ciśnienie co chwila skakało, bo się mocno nabuzowałem, więc postanowiłem jednak dać upust swoich emocji, które najchętniej bym takiemu pisowskiemu dzbanowi wykrzyczał w twarz, a czy byłyby neutralne, czy wulgarne to i tak wiem, że nic do nich nie dotrze. ( ͡
  • Odpowiedz
@Luck_89: Słuszna inicjatywa. Tylko obawiam się, że PiSowca nie obchodzą fakty i prawda. Daj znać czy ci nie przestaną dzień dobry na klatce mówić. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz