Aktywne Wpisy
jmuhha +4
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
Moseva +105
Jestem przekonana że dla tych czerepów, którzy recenzują produkty w internecie od razu po otrzymaniu paczki jest przewidziany specjalny krąg w piekle ᕦ(òóˇ)ᕤ
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
#bekazlewactwa #lewica #krytykapolityczna #heheszki
@f4wn: nie, ludzie wierzą w różne brednie do późnych lat, spójrz chociażby na średnią wieku w kościołach
@altruistyczny: do czego pijesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
po stylu wypowiedzi zakładam że chodzi o żydowskie zombie, ale równie dobrze mogą to być wiedźmy
Po pierwsze widac ze artykuł z przymrózeniem oka, ale ty zartu nigdy na podlasiu nie zaznałes oprocz gnojenia siebie nawzajem
Po drugie jak mozna cisnac z tego beke w kraju gdzie literalnie z 50% ludzi wierzy w dziadzie na chmurce
I nie, nie jest to zabawa dzieci - na youtube pełno jest tarociar i zodiakar czyli studentek głównie kobiet 20+ i sam takie poznałem w prawdziwym życiu ktore nieironicznie wierzą w horoskopy xD
Jedno i drugie jest siebie warte i jest upadkiem cywilizacji rozumnego człowieka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dobrze by było, gdyby nawet laicyzacja (IMHO nieunikniona) nie opierała się tylko na niechęci do Kościoła. Ta niechęć jest zrozumiała i zasłużona, ale na takim fundamencie mogą właśnie wyrosnąć inne brednie - i w efekcie zmienią się dekoracje a głupota i antyintekektualizm zostanie.
Dobrze by było oprzeć te procesy
Widzę, że jest pierwszy obrażony wróżbita-lewak.
Idealnie tu pasuje:
Witam, chyba nigdy.
Wszystko w imię racjonalizmu i krzewienia
@durga_na_sztandary: ej, ale musisz wiedzieć że religia jest z człowiekiem praktycznie od początku jego istnienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie ma nic złego w wierze samej w sobie. Jeżeli ktoś chce sobie tłumaczyć pewne wydarzenia, nadprzyrodzonymi mocami to ok. Co mi do tego? Akurat mamy to