Wpis z mikrobloga

no elo. mam prosbe o wycene tych itemkow pic rel. o ile skillera moge mniej wiecej sam ocenic to tego ringa juz nie koniecznie. nigdy sie nie orientowalem ile to moze byc warte.

oprocz tego mam do oddania dwa insighty, jeden thresher jeden great poleaxe. mam tez jakies niskie shako to za co laska w sumie :P
#diablo2resurrected
kusprzyk - no elo. mam prosbe o wycene tych itemkow pic rel. o ile skillera moge mnie...

źródło: comment_1639915105uTB83HBIrZdrcmzyc2sB8F.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Xemioza: wrzucilem, okazalo sie ze mam tam konto od 2008 i dopiero pierwszy temat zalozylem xd
dalej tylko nie rozumiem jak to dziala. umawiam sie z typem przez pw na nazwe gry? tam mu daje itemka a on mi wysyla fg? a jak nie wysle to kto go bedzie scigal? ja mu wyrzucam itemka on wychodzi i co, ani ringa ani fg?
  • Odpowiedz
@kusprzyk: prosisz o mediatora. Nie wyrzucaj itemkow na ziemię, tylko trade. No chyba że 100 pgemow albo coś w tym stylu. Dobrze jest też wybrać kupca, który ma stare konto z dużą ilością fg, dużo mniejsza szansa na oszustwo.
  • Odpowiedz
@kusprzyk: Najlepsza rzecz jaka przytrafila sie diablo xd tylko wlasciciel strony jest choojem i cala strona to scam xD ale do handlu idealna, nie daj sie oszukac jak ci debile co daja HRy warte 1k-4k fg obcym ludziom z nowymi kontami i nie uzywaja mediatorow xd
  • Odpowiedz