Wpis z mikrobloga

@SmugglerFan: Uuu, za to wiń już swojego dostawcę. U mnie się nie tnie i chodzi jak złoto. Na starym lapku jakość RTX o której z dzisiejszą dostępnością kart mógłbym pomarzyć (za ułamek ceny).
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: ale zdajesz sobie sprawę że Twój argument jest nie trafiony?
Bo skoro u mnie na wolniejszym działa, a u Ciebie na szybkim nie, to znaczy że to nie problem usługi GFnow (co do której rozumiem że masz wątpliwości), a problem Twojego settingu?
Zresztą, nie muszę Cię do niczego namawiać. Rób jak uważasz, a ja tymczasem będę korzystać z dobrodziejstw streamingu.
  • Odpowiedz
@Mysciak: @Uncle-: Warto dodać, że teraz Epic ma duże zniżki podczas świąt, ale prawdziwą różnicę robi dopiero kupon na 40zł za gry powyżej 60zł. Można dostać np. Horizon Zero Dawn za 44zł, Fallen Order za 22zł, SnowRunnera za 44zł itp. - to są ceny jakich się nie dostanie nawet na szemranych serwisach.
  • Odpowiedz
@TyskiDaro: hej, dzieki. Wyłapałem dzięki Tobie fajną gierkę na promce.

@SmugglerFan: ograłem dooma na stadi, i inne szybkie gierki na GFnow, nie zauważyłem input laga (no na stadii jest teraz gorzej niż na początku). Kluczowa rzecz, trzeba grać na kablu, bo na Wi-fi tak jak piszesz, czuć opóźnienie. Nawet z multiplayerem nie było problemu (apex). Ale, jak widać u Ciebie nie zagrało.
Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
Warto dodać, że teraz Epic ma duże zniżki podczas świąt, ale prawdziwą różnicę robi dopiero kupon na 40zł za gry powyżej 60zł. Można dostać np. Horizon Zero Dawn za 44zł, Fallen Order za 22zł, SnowRunnera za 44zł itp. - to są ceny jakich się nie dostanie nawet na szemranych serwisach.

@TyskiDaro: fallen order mozna zagrac w ea play ktory jest za 15 zł na miesiac. widzialem jak bylo w promocji
  • Odpowiedz
@TyskiDaro: Death Stranding, jeszcze nie grałem i jest na GeForce Now (Horizon Zero był chciał, ale nie mam na czym zagrać, wiec sobie poczekam). Jeszcze raz dzieki.

@SmugglerFan: Może czasem lepiej zatem pozostać mało wymagającym graczem :)
  • Odpowiedz
Może czasem lepiej zatem pozostać mało wymagającym graczem :)

@mr_D: w sumie moze tak. zaczalem grac teraz w evil within 2 ale ta gra ma stutter. jak nie da sie tego naprawic to mysle ze zrezygnuje z gry. dla innej osoby to nie musi byc az taki duzy problem, a dla mnie jest
  • Odpowiedz