Aktywne Wpisy

zioomek +147
Chłop poszedł na grzyby i zrobił z nich pastę. Jak cos to mogę dać przepis.
#jedzzwykopem #jedzenie #grzyby #spagetti
#jedzzwykopem #jedzenie #grzyby #spagetti
źródło: 1000015162
Pobierz
PiotrFr +67
źródło: 1000023573
Pobierz

#epic #epicgames #gry #heheszki
źródło: comment_1639870286fkHQnmj6P3TVy38XkZMFoi.jpg
Pobierzcontrola dostalem ponad 2 lata temu jako bonus do karty graficznej, ale jeszcze nawet nie odpalilem tego, bo chce zagrac w to na kolejnej karcie
źródło: comment_1639885205f9GCp35iUWJF6XkfZ9TvxD.jpg
PobierzBo skoro u mnie na wolniejszym działa, a u Ciebie na szybkim nie, to znaczy że to nie problem usługi GFnow (co do której rozumiem że masz wątpliwości), a problem Twojego settingu?
Zresztą, nie muszę Cię do niczego namawiać. Rób jak uważasz, a ja tymczasem będę korzystać z dobrodziejstw streamingu.
@SmugglerFan: ograłem dooma na stadi, i inne szybkie gierki na GFnow, nie zauważyłem input laga (no na stadii jest teraz gorzej niż na początku). Kluczowa rzecz, trzeba grać na kablu, bo na Wi-fi tak jak piszesz, czuć opóźnienie. Nawet z multiplayerem nie było problemu (apex). Ale, jak widać u Ciebie nie zagrało.
Pozdrawiam.
@TyskiDaro: fallen order mozna zagrac w ea play ktory jest za 15 zł na miesiac. widzialem jak bylo w promocji
@mr_D: Co wybrałeś? Bo ja się cały czas zastanawiam.
@SmugglerFan: Może czasem lepiej zatem pozostać mało wymagającym graczem :)
@mr_D: w sumie moze tak. zaczalem grac teraz w evil within 2 ale ta gra ma stutter. jak nie da sie tego naprawic to mysle ze zrezygnuje z gry. dla innej osoby to nie musi byc az taki duzy problem, a dla mnie jest