Wpis z mikrobloga

Patrzcie jaką super paczkę dostałem od mirabelki @errabunda

W jej skład weszły:

Najprawdziwsza słomiana (a w tym przypadku sianowa) inwestycja – miś z mojego ulubionego filmu. Wygląda pzegenialnie, a pachnie tak, że można go spokojnie podłożyć pod wigilijny obrus. Na pewno nie będę ucinał mu łebka żeby szmuglować wódkę, nie podczepię pod helikopter, nie zrzucę w gliniankę, a już na pewno nie sporządzę protokołu zniszczenia. Mam nadzieję, że moje inwestycje przyniosą kiedyś zwrot na poziomie konsultantów społecznych :D

Książka o polskich zawodnikach w Serie A – tytuł zapowiada się bardzo interesująco, liga włoska to jedna z moich dwóch ulubionych, ciekawe czy przed Koźmińskim był jeszcze ktoś poza Bońkiem i Janasem. Przeczytam i się dowiem ;)

Ręcznie robiona karta #fut z moim avatarem i nickiem – przede wszystkim należy zauważyć, że nie jest to karta brązowa, srebrna, złota, a nawet TOTW, tylko najprawdziwsza ikona! Bardzo doceniam ten schlebiający szczegół.

Komin - będzie idealnym rozwiązaniem na wycieczki rowerowe w pośredniej pogodzie, gdy jest za zimno na czapkę z daszkiem a za ciepło na wełnianą kominiarkę. Smar do łańcucha za to przyda się w każdą pogodę.

Skarpety z mikołajem – wyglądają bardzo ładnie, można założyć i poczuć świąteczną atmosferę, na podeszwie mają antypoślizgowe wypustki, żeby nie poślizgnąć się na świątecznie wypastowanej podłodze

Przewodnik po Lublinie z uwzględnieniem poruszania się rowerem. Chyba tego nigdzie nie pisałem, ale moim nieśmiałym planem rowerowym na 2022 będzie wycieczka po terenie innego województwa, miałem trzy typy – Podlasie, Lubelszczyznę albo Warmińsko-Mazurskie, teraz jedna z tych opcji wyszła na prowadzenie.

Wąska torba na małe zakupki – nie zmieści się do niej kapusta albo chleb, za to wejdzie por, marchewka bagietka albo p--o; czyli idealnie.

A-----l o bardzo apetycznym kolorze – jak to mawiał Wiesław Wszywka - ,,rzępniem!!!”

Puszka z ciastkami własnego wypieku – już zostało zweryfikowane, że smakują równie dobrze jak pachną

Podłużne chipsy wasabi – nigdy takich nie widziałem, ani nie próbowałem, ale zapowiadają się pysznie

Oranżada w proszku – smak dzieciństwa, jak myślicie rozpuszczę ją w wodzie czy zjem na sucho? ;)

Czekolada o smaku figi z pomarańczą – jadłem cukierki Wawela o tym smaku i były pyszne, więc czekolada jest na pewno równie dobra

Pyncypałki – prawdziwy przysmak wykopka, w dodatku w nowym nie testowanym jeszcze przeze mnie smaku.

Krówki piwne – przeglądając paczki na tagu prezenty innych osób widziałem, że ktoś dostał podobne i mocno zastanawiałem się, jak to może smakować, za chwilę się dowiem ;) Draże piłkarze i lizak pewnie też długo nie wytrwają w całości.

Bardzo dziękuję za przepiękne prezenty i cały trud poświęcony na przygotowanie tak spersonalizowanej paczki! Mam wrażenie, że poza czytaniem opisu i moich wpisów, nadawczyni czytała mi też w myślach. Ciężko mi wyrazić radość, którą spowodowało otrzymanie tak fajnego prezentu, właśnie dlatego na wykopakę czekałem już z miesiąc przed rozpoczęciem zapisów. Na list napisany bardzo ładnym charakterem pisma odpowiem na priv.

#wykopaka #pokapake

Ps. dopiero za trzecim razem nie obróciło mi zdjęcia ;)
19karol90 - Patrzcie jaką super paczkę dostałem od mirabelki @errabunda

W jej skła...

źródło: comment_16397747741DTghzpmqnokzl9QbKuVuS.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@19karol90
Bardzo miło jest przeczytać taką recenzję paczki o poranku (ʘʘ) Cieszę się, że zawartość Ci się podoba, zapomniałam włożyć do paczki sznurek do powieszenia misia, ale może ogarniesz ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz