Aktywne Wpisy

pyszniarz +32
Od jakiegoś czasu noszę przy pasku gaz pieprzowy — widocznie, bez chowania. I powiem Wam jedno: ludzie inaczej patrzą. Widać, że wzbudzam respekt, zwłaszcza u tych, co zwykle są zbyt pewni siebie albo zaczynają szukać zaczepki.
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu
źródło: img
Pobierz
mirkax +510
Od jakiegoś czasu noszę przy pasku ręczny przeciwpancerny pocisk kierowany FGM-148 Javelin — widocznie, bez chowania. I powiem Wam jedno: ludzie inaczej patrzą. Widać, że wzbudzam respekt, zwłaszcza u tych, co zwykle są zbyt pewni siebie albo zaczynają szukać zaczepki.
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę
źródło: 214
Pobierz

W skrócie za tablicę rejestracyjną, ramkę i zderzak do opla corsy D zapłacili mi 800zł brutto.
#ubezpieczenia
Sam zderzak jest w sumie mało warty w porównaniu do drzwi, więcej wychodzi za jego malowanie.
\
Najpierw spróbuj z odwołaniem, bo bardzo często to wystarcza i sprawa jest załatwiona.
A taka firma co odzyskuje odszkodowania to raczej ostateczność. Tym bardziej, że nie biorą 10% tylko przeważnie od około 30 do 40% wywalczonego odszkodowania.
A też na pewno taka firma tego nie weźmie, bo ile więcej wywalczą jak dali Ci 800 zł, dodatkowy 1000zł, 1500zł? To dużo za mało, żeby się brali