Wpis z mikrobloga

takim typem który realizuje różne ciekawe projekty np z czymś takim co się zwie Narodowa Orkiestra Symfoniczna Polskiego Radia, albo rybnicka orkiestra. i mówił o tym na co ta tarcza idzie, ale po cholerę cokolwiek weryfikować skoro można wkleić foto typa ze starą Gelendą albo jakimś noje BMW, popluć na typa który w ramach prowadzonej działalności wziął kasę żeby opłacić z niej akustyków, oświetleniowców, firmy transportowe które zostały na lodzie po odwołaniu
  • Odpowiedz
no tak, powinien się honorem unieść i wypiąć na dwa melony, jak nie on to ktoś inny by na tym łapy położył. Te pieniądze i tak już były "ludziom" zabrane.

@Virti: ale mnie w-----a taka logika. Z--------ę ten rower, bo jak nie ja, to ktoś inny z--------i. Ten rower i tak już był nieprzypięty.

W normalnym, zdrowym systemie, te pieniądze nie zostałyby wydane, po czym wróciły by do budżetu, a
  • Odpowiedz
@zorq: to wypok, goście nie kumają że trzeba było wykazać że kasa z tarczy poszła na koszty, bo jak nie to zwrot i bagiety ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Majteczkowydoktor69: Ale co to za problem mając własną ekipę w pewnie 95% na śmieciówkach? Bo chyba nie myślisz, że jakiś grajek przyjmował na uop? XD Więc wystarczył kreatywny księgowy + wysoki przychód w poprzednich latach.

@
  • Odpowiedz
@BennyLava: napisałem przecież, ze te pieniądze już były z----------e.

Wszyscy wzięli to wziął i on, nie będzie z siebie strugał męczennika w imię zadowolonego wykopka.
  • Odpowiedz