Wpis z mikrobloga

@BenderRodriguez: To że ciebie to nudzi bo widocznie jeszcze nie jesteś wystarczająco dorosły muzycznie nie oznacza że taka muzyka jest nudna. Za kilka lat pewnie będziesz się tym jarał, ja też tego nie rozumiałem do pewnego momentu, nie bój żaby, z Metaliki kiedyś się wyrasta :-)
@hefpiot: no tak, bo nie mogę wydać osądu o zespole, jeżeli nie znam na pamięć całej dyskografii xD i jak tu na poważnie dyskutować z ludźmi, którzy uważają progrock za najwyższą formę muzyki xD

@KingCrolimson: co co z tego? Napisałem tylko, że każdy, kto się odrobinę interesuje muzyką zna King Crimson i zapewne słyszał In the Court, bo to ich najpopularniejszy album/
@hefpiot: lelz, zajrzałem sobie na twojego lasta i gromko śmiechłem. Masz osiemnaście lat i mówisz już o "dorastaniu do muzyki" i jeszcze te Grupy >I was born several decades too late >It's all about the LYRICS >Classic Rock Still Rocks! >I wish I could've experienced the 60s >We Don't Need No Education >Addicted to Guitar Solos >KONIEC Z ZABIJANIEM MUZYKI przez największe polskie radiostacje: RMF FM i Radio Zet >Oficjalny Fan
@KingCrolimson: lelz, bardzo fajnie, że już zdecydowałeś, czego dokładnie słucham, skoro nawet nie zdążyłem napisać. Odejdź na chwilę od kompa, popatrz przez okno, pogadaj chwilę z rodzicami/współlokatorami i jak się już uspokoisz to możemy jeszcze podyskutować trochę, chociaż nie wiem za bardzo o czym.
@KingCrolimson: to wymień mi w takim razie moich ulubionych wykonawców, bardzo chętnie się dowiem xD

ps. to nie ja się tak bardzo oburzyłem, że poczułem potrzebę wyzywania rozmówcy od zjebów i analizowania jego gustu muzycznego na podstawie tego, że nie lubi jednego gatunku
@KingCrolimson:

słuchałem tych alternatyw". Każda płyta praktycznie taka sama, nie dziwię się więc na kogo wyrosłeś

uszy w dupie [2]

zdefiniuj mentalność kuca, bo się pogrążasz

to poczytaj swoje posty.

lubię elveruma, glicze i idmy, ale w sumie to znowu nie trafiłes, bo to nie jest moja topka