Aktywne Wpisy

Wyobraźcie sobie że żona Harrego ociera się o jakiegoś spoconego tancerza Helmuta, podczas gdy jej mąż #!$%@? po boisku za piłką. No #!$%@? impasybol
#mecz
#mecz
źródło: 84ee97407204-kate-harry-z
Pobierz
wfyokyga +72
źródło: temp_file8505900344424065244
Pobierz

#nieruchomosci
źródło: comment_1639265132JZNrsA2Z39L3vxdE0ezdbd.jpg
PobierzA co zrobią ludzie których przestaje być stać spłacać raty bo w sumie jestem ciekawy?
Skoro tak w artykule napisali, to to musi być prawda.
Niedawno jeden bardzo znany ekspert twierdził, że stopy nie wzrosną jeszcze ze 3 lata.
A co zrobią ludzie których przestaje być stać spłacać raty bo w sumie jestem ciekawy?
@NocJestMistyczna: Nie będzie dużo takich ludzi. Za wynajem tez trzeba płacić. Co za różnica jak ktoś ma już kredyt czy będzie płacił za niego czy wynajem. Ty myślisz, że patologia dostała te kredyty? Żeby dostać kredyt trzeba być ogarniętym finansowo. Wy myślicie barany, że kredyty ludzie dostali pod korek od tak od banku?
Zadałem tylko proste pytanie co do mądrości z artykułu i tyle. A baranów to szukaj w rodzinie.
@NapoleonWybuchowiec: Taka różnica, że jeśli nie będzie Cię stać na spłacanie rat to bank zlicytuje mieszkanie, a brakującą kwotę i tak będziesz musiał oddać. W przypadku wynajmu jest trochę bardziej elastycznie.
źródło: comment_1639300762kP2M5EE46S76tCR5llwjnS.jpg
Pobierz@dupasmoka: Jakub Sawulski, Kierownik Zespołu Makroekonomii Polskiego Instytutu Ekonomicznego.
@NapoleonWybuchowiec: Przecież dostałeś kredyt, to co się głupio pytasz ;)
A tak bardziej serio, to popatrz na
No tak wyżej mówiłeś, że patologii nie dają ...
No tak wyżej mówiłeś, że patologii nie dają ...
@ExTc: Tak typie wynajmuje mieszkanie jak wszyscy w Polsce, nie ma takich osób co mają swoje mieszkanie bez kredytu xD beka z was