Wpis z mikrobloga

#smartfon #telefony #android #pytanie #pytaniedoeksperta

Hej, szukam telefonu dla dziewczyny do +/- 1500zl. Moje typy to:
- Xiaomi Mi 11 lite 5G (tu musiałbym czekac na jakas promke)
- realme GT MASTER EDITION
- poco x3 pro
- redmi note 10 pro
Zależy mi na dobrym aparacie, dobrej baterii oraz slocie na karty pamięci :)
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Obecnie do najlepszych średniaków z poszukiwanego budżetu należą moim zdaniem: 1. Realme GT Master Edition 2. Samsung A52s 3. Poco F3 4. Xiaomi 11 lite NE 5. Realme GT Neo 2 6. Oppo Reno 5 Z Wszystkie one mają ekrany Amoled, niezłe baterie, procesory, min. 6 GB RAM i 128 Rom. Realme ma też super szybkie ładowanie, a A52s wodoszczelność i moim zdaniem najlepszy aparat foto z powyższych. F3, A52s i 11
  • Odpowiedz
  • 0
@Ukiel_X kurde dzięki wielkie za krótkie opisy każdego z modeli. Szacun :) wybiorę chyba a52s. W AnTuTu widzę 500k pkt więc sporo a jak mówisz że w tym budżecie na najlepszy aparat, ma jeszcze slot na kartę micro sd to mi nic więcej nie trzeba ;) na mazonie widzę że jest za 1750zl więc myślę że spoko :) jeszcze raz wielkie dzięki!
  • Odpowiedz
Cześć. Super ze mogłem pomóc. To telefon kompletny. Stereo, wodoszczelność, dobre aparaty i procek, 3-4 lata zapewnionych aktualizacji. Sam bym go wybrał.

Chyba że jeszcze lepszego S20 Fe w promocjach do trafienia za 1700-1900 za wersje 4G.

Zobacz np: https://erli.pl/samsung-galaxy-s20-fe/samsung-galaxy-s20-fe-6-128gb-dualsim-granatowy,109034897?utm_source=tradedoubler&tduid=ae75bcb035500192e2e05a97aeca7be5

Hehe z bonem na 5 dniowy pobyt w apartamencie;)
UkielX - Cześć. Super ze mogłem pomóc. To telefon kompletny. Stereo, wodoszczelność, ...

źródło: comment_1639330747Fgn5avuUkvALoRhKeoinUA.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz