Aktywne Wpisy

thorgoth +426
Moja siostra jest tłumaczem przysięgłym polsko-norweskim i norwesko-polskim.
Zarabia godnie i niedawno się przeprowadziła na takie lepsiejsze przedmieście Oslo.
Przyszły sąsiadki. Bardzo miłe i kulturalne, przedstawiły się, przyniosły ciasto. Urocza rozmowa o niczym, przyjazne uśmiechy.
I prośba do mojej siostry aby usunęła swoje polskie nazwisko ze skrzynki pocztowej.
Bo obniża prestiż okolicy.
Zarabia godnie i niedawno się przeprowadziła na takie lepsiejsze przedmieście Oslo.
Przyszły sąsiadki. Bardzo miłe i kulturalne, przedstawiły się, przyniosły ciasto. Urocza rozmowa o niczym, przyjazne uśmiechy.
I prośba do mojej siostry aby usunęła swoje polskie nazwisko ze skrzynki pocztowej.
Bo obniża prestiż okolicy.

fhgd +75
Czy Bitcoin służy do czegoś więcej niż marnowania surowców naturalnych i kupowania narkotyków przez internet?
#gielda
#gielda
źródło: comment_1639032133wrcO2sePmifiAjvChr0o3a.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1639038871RnBvU44QxUrCLpn38FPGIp.jpg
PobierzSwoją drogą byłem kiedyś w gościach w takim domu, 9 dzieci z czego większość inni ojcowie, matka oczywiście sama. Najstarsza jej córka śpi, podchodzi do niej jej niepełnosprawny umysłowo brat i zaczyna jej ładować w usta miotłę krzycząc rób mi loda k---o ( ಠ_ಠ) On 12 ona może 15 lat
Ja wtedy
źródło: comment_1639040715D5U0G7tDU0RBPQeYSngso0.jpg
PobierzW prawdziwym świecie i prawdziwych środkach przekazu taka rodzina występuje conajwyzej jako ciekawostka, a zazwyczaj jako potrzebująca i wymagająca pomocy bo, uwaga teraz skupienie, zazwyczaj jest potrzebująca i wymagająca pomocy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1639043454Nl5w1ZdlhOabA4Qtq3xiFu.jpg
PobierzI tak kojarzę taką rodzinkę, gdzie koleś przyszedł pewnego dnia do szkoły z bandażem na głowie bo mama go rzuciła nożem. Albo inną która jest
źródło: comment_1639044826Sqg1q3golNclWV9eoWRI0F.jpg
Pobierzźródło: comment_1639044836Bq4MZppfURFjGufISuhNFB.jpg
Pobierz