Aktywne Wpisy

Bożeee, zmieszałwm 2100mg pregabaliny, 250mg baklofenu, 300mg DXM, 4mg alprazolamu, 6mg klonazepamu, popiłem litrem 100% soku grejfjutowego, 2 piwa okocim mocne dubeltowe 6% i 30 ściech tabaki. Mózg mi sie chyba usmażył, dostałem drgawek, pot się ciurkiem lał z tywarzy, temperatura wzrosła do 42 stopni na termometrze, źrenice jak 5 zł, omdlałem na biurku na kilka minut, ale sie wybudziłem na szczęście. Prawie umarłem.
#narkotykizawszespoko #leki #ssri #acodin #psychiatria
#narkotykizawszespoko #leki #ssri #acodin #psychiatria

Sig_mar +54
Szukacie prezentu na święta dla kogoś, kto lubi piwko? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W takim razie trafiliście w dobre miejsce! Od lat zajmujemy się zaopatrywaniem domowych piwowarów w surowce i sprzęty niezbędne do produkcji domowego piwa! Zapraszam do zapoznania się z naszymi propozycjami na święta.
(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ https://twojbrowar.pl/pl/zestawy-startowe
Poza tym przygotowaliśmy dla was #rozdajo - kompletny zestaw sprzętowy i surowcowy ( Twój Browar Domowy Brewkit ), leci do osoby wylosowanej przez #mirkolos. ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
W zestawie znajdziesz wszystkie elementy niezbędne do wyprodukowania pierwszej i każdej kolejnej warki piwa z Brewkitu!
Co trzeba zrobić, aby wziąć udział? Wystarczy zostawić plusa! Losowanie jutro o godzinie 14. Wysyłka kurierem GLS/paczkomat inpost na nasz koszt!
Zapraszamy do zabawy! ( ͡º ͜ʖ͡º)
#cebuladeals #piwokraftowe #craftbeer #pijzwykopem #twojbrowar #piwowarstwo #prezent #swieta
Komentarz usunięty przez autora
Myślałem o zakupie takiego zestawu jako prezentu, więc jak mnie przekonacie, to może kupię u Was. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kolarzino: Jeśli chodzi o sprzęt, to jest on wielokrotnego użytku. Z czasem konieczne będzie dokupienie oxi (dezynfekcja), glukozi, kapsli itp. Poza tym wystarczy uzupełniać zapasy surowców - brewkit i ekstrakt słodowy/enhancer/glukoza. Po czasie, o ile będzie taka konieczność, można rozbudować taki zestaw i przejść do przygotowania piwa
Proszę o wylosowanie mnie ponieważ mam chory portfel a pić się chce kierowniku ( ͡° ͜ʖ ͡°)