Aktywne Wpisy

kopek +786
Kto dzisiaj idzie do pracy/roboty/kolchozu/obozu pracy/gułagu/fabryki/magazynu daje plusa na pocieszenie.
:(
#praca
:(
#praca

fsfdjf +8
baba chyba w końcu się zakochała bo zaczyna tęsknić za chłopem (widziałam się z nim wczoraj) i chciałaby podrapać go po głowie i tatuażach na ramionach ehhh staczam się i mi wstyd

W Niemczech największymi ekstremistami są ateiści. Tak, tak Neuropo wojująca z Kościołem dobrze widzicie. XDD
Tam też panuje największa przestępczość i bezrobocie. Do tego wszystkiego najmniej tam obcokrajowców. Przy okazji wychodzi na to, że to nie obcokrajowcy odpowiadają za wzrost przestępczości w Niemczech tylko rodowici Niemcy, którzy odwrócili się od Boga i etyki chrześcijańskiej. To ja już wolę żyć w zaściankowej, katolickiej i bezpiecznej Polsce.
A teraz proszę bardzo, na dole zaściankowa i katolicka Bawaria. Ruchy ekstremistyczne też występują, ale nie ma przestępczości. Nie ma bezrobocia i ksenofobii w stosunku do obcokrajowców. Ogólnie w katolickiej części Niemiec żyje najwięcej obcokrajowców.
#neuropa #4konserwy #niemcy #mapy #ciekawostki
źródło: comment_1638793153tffnXQYhLenmQXDP5vIRw2.jpg
PobierzNacjonaliści* głosujący na AFD, których w-----a, że Zachodnie Niemcy są zdecydowanie lepiej rozwinięte od nich i zarabia się tam zdecydowanie lepsze pieniądze.
źródło: comment_16387955073Gptbvl85cUjJLa0Tk66Ob.jpg
PobierzMapka poniżej.
źródło: comment_16387956313O3Zm3hKrLtyas2u5MhMxv.jpg
Pobierz@Sarmataa: Tak, dokladnie. To wszystko wina tego, że ludzie przestali kościółkować, a nie tego, że mieli gorsze warunki do rozwoju niż ich współobywatele z zachodnich landów, którzy mieli możliwość odbudowywania się po wojnie w warunkach gospodarki rynkowej.
Skończ już
https://www.ekumenizm.pl/religia/spoleczenstwo/wschodnie-niemcy-najbardziej-ateistycznym-rejonem-swiata/
@Sarmataa: Korelacja nie czyni przyczynowości.
Dziękuję, dobranoc.
I dlatego bezrobocie tam obecnie sięga 10%, w NIEMCZECH. xd A w Polsce gdzie są o niebo lepsze warunki ( ͡° ͜ʖ ͡°) wynosi 3 proc, coś ta twoja
@Sarmataa: Ciekawe te mapki. Wyglądają jakby kiedyś Niemcy były podzielone. Jakby to dwa różne kraje były...
Podobnie zobacz, Katolicy są uczeni otwartości, co przekłada się na ilość obcokrajowców na ich terenach. W przypadku protestantów z centrum i północy nie widzimy już tylu obcokrajowców. Myślę że podobne mapy można przygotować dla innych państw.