Aktywne Wpisy

boroniowy +35
Szanowni Sebcelogowie,
Zastanawiam się jak potoczą się losy Sebastiana przez najbliższe lata. Jest on obecnie niewątpliwie swego rodzaju pupilkiem wykopków, a spora w tym zasługa śmierci Konona i Bonzo.
Potencjalne scenariusze:
1)
Zastanawiam się jak potoczą się losy Sebastiana przez najbliższe lata. Jest on obecnie niewątpliwie swego rodzaju pupilkiem wykopków, a spora w tym zasługa śmierci Konona i Bonzo.
Potencjalne scenariusze:
1)

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Gram sobie ostatnio w Skryrim Special Edition i ta 10 gra pomimo nowej wersji co roku dalej ma dużo błędów i Questy tak potwornie liniowe że aż boli.
Robisz śledztwo w sprawie mordercy i przypadkiem okradniesz mordercę z dowodów? Otóż nie możesz zakończyć questa wcześniej. Musisz dokończyć wątek dokładnie tak jak planowali twórcy.
Pierwszy raz spotykasz jakiegoś NPC? Opowie Ci dokładnie kim jest, jaka jest jego historia, dokładnie wylistuje Ci listę frakcji w mieście a na końcu da 500 sztuk złota i poprosi o pomoc bo dobrze patrzy Ci z oczu, pomimo noszenia pełnego uzbrojenia gildii złodziei.
Fajna gra, ale jakim cudem jest tak wysoko oceniania to nie mam pojęcia.
#cyberpunk2077 #skyrim
Za drugim i kolejnym razem już tego nie miałem i mnie
Komentarz usunięty przez autora
@trochewstyd: klasyczna wersje można kupić za 20-30 złotych. Wiec średnio z ta ceną AAA (jak się miło legendary to upgrade do special był za feee).